Secretaresse

Woningcoöperatie Ons Huis is op zoek naar een Secretaresse.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als secretaresse werk je samen met de andere secretaresses binnen Ons Huis. Jullie regelen de vele organisatorische zaken die het goed functioneren van je collega’s medemogelijk maken.

Daarbij moet je denken aan het organiseren van verschillende interne en externe vergaderingen, o.a. het in overleg opstellen van de agenda en verzorgen van de notulen. Maar ook het bijhouden van het (digitale) archief en het verzorgen van mailingen en de verdere gebruikelijke secretariële werkzaamheden.

Je bewaakt onze huisstijl en daarnaast verzorg je een aantal facilitaire zaken zoals onder andere de inkoop van de schoonmaakartikelen. Ook de organisatie van bedrijfsmobiliteit en bedrijfskleding behoren tot jouw werkzaamheden.

Functievereisten

Je hebt een MBO opleiding in een secretariële richting. Je hebt een aantal jaren ervaring met het ondersteunen van managers, afdelingen en collega’s. Contacten met externe partijen zijn voor jou geen probleem. Je vindt het fijn om de ruimte te krijgen om proactief zaken op te pakken, daarbij handel je zelfverzekerd maar uiteraard in afstemming met je collega’s. Integriteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden bij ons, toch ben je open, toegankelijk en hebt empathisch vermogen. Het aangeven van je grenzen gaat bij jou op een natuurlijke manier.

Aanbod

Het beste dat we je kunnen bieden, dat is dat je je bij ons thuis voelt en dat je je nooit hoeft te vervelen met deze uitdagende baan. Met 57 collega’s waar je op kunt bouwen.

Verder krijg je:

  • Een veelzijdige, brede functie in een inspirerende (werk)omgeving
  • Een innoverende, duurzame en ambitieuze woningcorporatie die luistert naar haar klanten
  • Veel vrijheid in je functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een salaris volgens de CAO Woondiensten, in schaal E

Ons Huis ontwikkelt zich naar een organisatie waarin steeds meer gevraagd wordt om eigen inbreng en initiatief van medewerkers enerzijds, maar ook organisatie- en omgevingssensitiviteit met als doel een gezamenlijk gedragen beleid te vormen.

Bedrijfsprofiel Ons huis

Zo’n 10.000 mensen hebben een thuis bij Ons huis. Ons Huis? Dat zijn  57 collega’s die samen zorgen voor betaalbare huurwoningen in prettige buurten in Enschede en omgeving.

Bij alles wat Ons Huis doet werken wij vanuit onze kernwaarden: Samen, Betrokken, Persoonlijk en Ontwikkelend. We houden van een persoonlijke benadering en voelen ons betrokken. Niet alleen bij huurders en woningzoekenden maar ook bij andere maatschappelijke partners met wie we samenwerken. Het gaat immers áltijd om mensen. In ons werk en als organisatie blijven we ons ontwikkelen, zodat we onssteeds sterk kunnen maken voor kwetsbare groepen en maatschappelijke issues. Niet voor niets is ons motto: wonen doen we samen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ons Huis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Eeftinksweg 50
7541 WE ENSCHEDE
053 4848 900