Medewerker Klant Contact Centrum

Wegens doorgroei van een collega zoeken we voor ons klantcontactcentrum (KCC) een nieuwe collega. Ben jij een aanpakker die graag problemen oplost? Krijg je energie van het helpen van klanten? Dan is dit je kans om te werken in het leuke KCC team van de gemeente Oldenzaal!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
2-7-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ons klantcontactcentrum is de spil in onze organisatie. Je staat onze klanten te woord via de telefoon, de mail en aan de balie en bent dus het visitekaartje van onze organisatie. Dagelijks handelt het team vele telefoontjes, vragen aan de balie, e-mails, digitale aanvragen en berichten via social media af. Als medewerker KCC ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze inwoners, ondernemers en instellingen. Met jouw enthousiasme en jouw dienstverlenende houding handel jij binnenkomende vragen af via de verschillende kanalen en aan de balie en zet jij net dat stapje extra. Jij zorgt ervoor dat de vraagsteller tevreden gesteld is en dat je de nodige acties inzet om te komen tot een oplossing.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte medewerker KCC die meer wil dan alleen het aannemen van binnenkomende telefoontjes. Iemand met een dienstverlenende houding - maar zeker geen ja-knikker - die snel schakelt van het ene onderwerp naar het andere en gemakkelijk kan wisselen tussen werkzaamheden.

  • Je hebt ervaring met klantcontact;
  • Je hebt een opleiding op minimaal MBO-4 niveau afgerond;
  • Bij voorkeur ben je bekend met producten en diensten van de lokale overheid;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands, je spreekt en schrijft helder en compact, je weet snel tot de kern te komen en neemt regie in het gesprek.

Aanbod

  • Een dynamische werkomgeving met leuke collega’s. Je werkt binnen het team dienstverlening en communicatie;
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, vastgesteld op een salaris van maximaal € 3.323,- bruto (functieschaal 6) per maand op basis van een 36-urige werkweek;
  • Bovenop je salaris ontvang je een Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris, waarmee je de arbeidsvoorwaarden aanpast aan jouw eigen omstandigheden.
  • Tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, waarbij we de intentie hebben een langdurige samenwerking aan te gaan.

Bedrijfsprofiel

OLDENZAAL, DE GLIMLACH VAN TWENTE Oldenzaal is de Glimlach van Twente. De levendige Overijsselse stad telt ruim 32.000 nuchtere en gastvrije inwoners die samen van het leven genieten. Oldenzaal heeft een historisch hart met de St. Plechelmusbasiliek als markant middelpunt. De stad heeft uitstekende stedelijke voorzieningen, een bloeiende economie, een rijk verenigingsleven en een gezellig horecaplein. Deze Groote Markt grenst direct aan de intieme winkelstraten en twee winkelcentra in de binnenstad. Recreatiegebied Het Hulsbeek vormt een goede aanvulling op de stad. Met zijn bosrijke omgeving en recreatievijvers is er zowel zomers als in de winter genoeg te doen om te ontspannen. Oldenzaal ligt tussen Enschede, Hengelo en de grens met Duitsland. Deze ligging, met daarin prominent de rijksweg A1 en de internationale spoorlijnverbinding richting Scandinavië en oostelijk Europa, maakt van Oldenzaal de ultieme vestigingsplaats. Hierdoor is er een grote vraag vanuit de ondernemerskant naar vestigingsgrond in Oldenzaal. Maar ook op het gebied van evenementen en cultuur heeft Oldenzaal een naam in de regio. Denk maar eens aan het jaarlijkse carnaval. De Oldenzalers weten goed hoe je dat moet vieren. Jaarlijks trekt de Grote Twentse Carnavalsoptocht meer dan honderdduizend bezoekers uit heel Nederland. Maar daar houdt het niet op. Bekende evenementen met regionale uitstraling zijn Boeskool is lös, Kunsten Op Straat, Oldenzaal Muzikaal Festival, Stroadl Festival, Boeskoolloop en de Twente Ballooning. Optredens georganiseerd door bijvoorbeeld Stadstheater de Bond maken het cultuuraanbod in Oldenzaal compleet.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Oldenzaal. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!