Meewerkend voorman/operator

Odink & Koenderink is op zoek naar een meewerkend voorman/operator

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als voorman ben je eindverantwoordelijke voor de planning en alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd door jouw team in de plaatwerkfabriek. Dit team bestaat uit 8 medewerkers, bestaande uit lassers en operators. Je rapporteert aan de productie manager. Daarnaast ben je uitvoerend verantwoordelijk voor de bewerkingen aan een CNC-programmeerbare koperbewerkingsmachine. Voor jou is het lezen van werktekeningen vanzelfsprekend en je werkt zelfstandig en secuur.


Kortom, wij vragen een veelzijdige en verantwoordelijke collega die naast het aansturen en begeleiden van collega’s ook graag op de werkvloer de handen uit de mouwen steekt!

Functievereisten

Wat wij van jou vragen:

  • Een aantal jaren leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie. 
  •  Ervaring in het bedienen van programmeerbare machines.
  • Je kennisniveau is minimaal MBO niveau 4.
  • Jouw kwaliteiten kenmerken zich in resultaatgericht werken, goed samenwerken met directe collega’s, stressbestendigheid en je bent nauwkeurig in je werkzaamheden.

 

Specifieke kwaliteiten: collegiaal, communicatief, eerlijk, flexibel, kwaliteitsgericht, nauwkeurig, groot verantwoordelijkheidsgevoel, respect- en tactvol, resultaatgericht, stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbod

Wat wij bieden:

Odink & Koenderink Nederland BV biedt haar werknemers een plezierige werkomgeving met korte communicatie lijnen. Wij bieden werknemers een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, gedeeltelijke vergoeding van een sportabonnement, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding of woon je in de buurt: een fietsregeling. 

Bedrijfsprofiel Odink & Koenderink B.V.

Al meer dan 100 jaar is Odink & Koenderink specialist in totaaloplossingen voor het laagspanningsnetwerk voor onder andere netbeheer, (rail) infra en openbare verlichting. Samen met onze klanten zoeken wij naar de beste totaaloplossing. Onze systemen worden volledig in-house ontwikkeld, geproduceerd & geassembleerd. Odink & Koenderink levert met haar systemen een succesvolle bijdrage in de energietransitie. Opdrachtgevers zijn onder meer netbeheerders Enexis, Liander en Stedin. Voor railinfra toepassingen ontwikkelen wij wissel verdeel- en aansluitkasten, opdrachtgever is onder meer spoorwegbeheerder Prorail. 


Het team van Odink & Koenderink Nederland BV groeit en bestaat nu uit ca. 55 medewerkers. We investeren actief in nieuwe producten, installaties, IT en processen. O&K is erkend leerbedrijf en werkt samen met de sociale werkvoorziening. Kortom, een bedrijf met een rijke historie en een prachtige toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Odink & Koenderink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 10
7482CA HAAKSBERGEN
+31 (0)53 573 0303