Montage Specialist

Odin Groep is op zoek naar een Montage Specialist. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Veel scholen en bedrijven zien de noodzaak van nieuwe interactieve oplossingen, waaronder moderne touchscreens. We werken er elke dag hard aan om dit mogelijk te maken. Deze moderne touchscreens vervangen de oude middelen en leveren nieuwe oplossingen. Daar zoeken we een extra collega voor.


Als Montage Specialist ga je iedere dag samen met een collega op pad in een bedrijfsbus met digitale hulpmiddelen voor bedrijven en scholen. Dat kan in Nederland, België of (in een gedeelte van) Duitsland zijn. Je begint vaak vroeg in de ochtend en door toenemende reistijden maak je soms lange dagen. Op andere dagen ben je dan weer vroeg terug; dat wisselt.


Je bent:

 • verantwoordelijk voor de voorbereiding, montage en oplevering van audio visuele presentatie- en leermiddelen. Denk hierbij aan touchscreens, digitale whiteboards, projectoren en WiFi Acces Points;
 • bezig met de montage van elektriciteit; met jouw collega verleg je stroompunten en netwerkkabels indien de situatie dit vereist. Ben je hier nog niet ervaren in? Geen probleem, dan zorgen wij ervoor dat je een training kunt volgen;
 • verantwoordelijk voor het optimaal werken en netjes afwerken, zodat de gebruiker er direct mee kunnen werken. Natuurlijk verwerk je de acties en voorraden in het daarvoor beschikbare systeem.


Om je werk goed te kunnen doen zorgen wij voor een goede planning, een moderne bedrijfsbus, bedrijfskleding, een tablet en een eigen smartphone.


Je maakt onderdeel uit van het team Inkoop & Logistiek; enthousiasme, plezier en collegialiteit zijn bij ons belangrijke kernwaarden.

Functievereisten

 • Verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je oplevert;
 • Een klantgerichte en behulpzame houding;
 • Een representatief uiterlijk en goede communicatieve vaardigheden, passend bij onze klanten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Duits is een pré;
 • Flexibiliteit t.a.v. werktijden;
 • In het bezit geldig rijbewijs B;
 • Kennis van en ervaring met LEAN is een pré;
 • En ook niet geheel onbelangrijk: je hebt twee rechterhanden.

Aanbod

Wij bieden:

 • Een hecht team van montage specialisten;
 • Deelname aan trainingen op het vlak van NEN 1010 en NEN 3140;
 • VCA-certificering;
 • Productgerelateerde trainingen, toolbox- en tiltrainingen;
 • Goed gereedschap, schoon en droog werk in een professionele omgeving;
 • Je eigen smartphone;
 • Goed pensioen en de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen.

Bedrijfsprofiel Odin Groep

IT-huis met sterk data-fundament De Odin Groep uit ondernemend Hengelo in Twente, vormt het fundament voor innovatie en continuïteit op het gebied van informatietechnologie. Als grote en veelzijdige IT-organisatie wil de dienstverlener een ‘Home of IT’ zijn. Het bedrijf heeft een sterke focus op managed services, cloud-oplossingen en datacenter-diensten, waarbij een duurzame insteek ‘het huis koel houdt’. Technologische innovaties bestaan binnen de Odin Groep uit het succesvol en stabiel inzetten van de nieuwste technieken op IT-gebied. De focus ligt op bewezen technologie. Die zorgt ervoor dat klanten gegarandeerd kunnen vertrouwen op de stabiele en betrouwbaar oplossingen van de Odin-merken Previder, Heutink.ict, Web2Work en Winvision. Stuk voor stuk bedienen deze dochterondernemingen specifieke deelmarkten. Toekomstbestendige datacenters De Odin Groep beschikt over twee hightech-datacenters (Tier 3+) onder de merknaam Previder. Deze behoren tot de grootste van Nederland. Dit bedrijfsonderdeel investeert veel in supersnelle cloud-technologie. Zo blijft het toekomstbestendig. Daar waar traditionele organisaties en bedrijven in de dagelijkse praktijk vaak worstelen met de voortrazende ontwikkelingen rondom de cloud en het ‘internet of things’, daar schakelen startups ogenschijnlijk moeiteloos met grote snelheid door. Voor beide type ondernemingen wil Previder een sparringpartner en dienstverlener zijn. Betrouwbare dienstverlener Ook de andere bedrijfsonderdelen binnen de Odin Groep profiteren van de kennis en faciliteiten van het geheel. Heutink ICT heeft in de loop der jaren gebouwd aan een van de grootste cloud-platformen voor het onderwijs. Terwijl Winvision de benodigde Microsoft-expertise inbrengt en zo verschillende klanten ondersteunt om de nieuwste technieken te adopteren. De Odin Groep als geheel is privaat, Nederlands eigendom. Dat maakt de onderneming tot een betrouwbare dienstverlener in de internationale hostingwereld. Duurzame basis Langs de A1 bij Hengelo – ook wel de ‘Berlin Boulevard’ geheten – huist het hypermoderne datacenter, inclusief een logistiek centrum en het hoofdkantoor van de Odin Groep. Op deze locatie is grote aandacht besteed aan duurzaamheid. Zowel de gebouwen als het datacenter voldoen aan de ambitieuze BREEAM-kwalificatie 'Excellent'. De warmte die vrijkomt in het datacenter, wordt weer gebruikt om de kantoortoren van de Odin Groep te verwarmen. Ook voor het gebruikerscomfort blijkt het een van de gezondste panden om in te werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Odin Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE HENGELO
074 - 2404 646