Assistent Controller

Voor de afdeling Finance & Control is Odin Groep op zoek naar een zelfstandige en proactieve financial in de functie van Assistent Controller. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij werken voor één van de meest veelzijdige IT-organisaties van Nederland? Lees dan verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Assistent Controller ben je gezamenlijk met het team verantwoordelijk voor het bewaken en analyseren van de financiële resultaten van Odin Groep en onze drie IT bedrijven. Jouw werkweek is erg afwisselend, geen dag is hetzelfde. Je houdt je o.a. bezig met maandrapportages, begrotingen, forecasts en je ondersteunt de (Business) Controllers. Met hen heb je maandelijks overleg, zodat je weet wat er speelt. Handig voor jouw huidige functie en ook zeker wanneer je ambitie hebt om in de toekomst door te groeien.


Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • De ondersteuning bij maand- en jaarafsluitingen;
 • Het voorbereiden van rapportages (zoals omzetrapportages en margeanalyses);
 • Het ondersteunen van de (Business) Controllers bij het uitwerken en analyseren van vraagstukken vanuit de organisatie;
 • Het bijdragen aan efficiënte en gestructureerde processen;
 • Het uitvoeren van diverse ‘hands-on’ taken binnen het Finance & Control team.

Functievereisten

 • Een afgeronde HBO opleiding in financieel, bedrijfskundige richting;
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de accountancy;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré;
 • Kennis en ervaring met Microsoft Dynamics is een pré;
 • Gevorderde kennis van Microsoft Office, met name Excel;
 • Je bent flexibel, analytisch en servicegericht.

Aanbod

Werken bij Odin Business Support B.V. betekent werken in een ambitieuze, professionele en ondernemende organisatie.


Je maakt onderdeel uit van de afdeling Finance & Control. Dit teambestaat uit een Manager Finance & Control, een Manager Finance, een Senior Business Controller, 4 Business Controllers, 2 Controllers en 10 medewerkers Finance & Control.


Odin Business Support (onderdeel van Odin Groep) ondersteunt de drie IT-bedrijven (Previder, Heutink ICT en Winvision) op het vlak van Finance & Control, Inkoop & Logistiek, Facilitair, IT Servicecenter, Security en HR. Dit doen we vanuit het hoofdkantoor in Hengelo en het kantoor in Vianen.


Wij bieden:

 • Een gedreven team; wij faciliteren onze klanten en versterken elkaar;
 • Learning-on-the-job en de mogelijkheid tot het volgen van gerichte training en/ of scholing;
 • Mogelijkheid tot een deel thuiswerken/hybride werken met een thuiswerkregeling;
 • Een modern en goed bereikbaar kantoor aan de A1 in Hengelo en de juiste middelen om thuis te kunnen werken;
 • Gezellige en inspirerende activiteiten naast het werk; van kennissessies tot feestjes.

Bedrijfsprofiel Odin Groep

IT-huis met sterk data-fundament De Odin Groep uit ondernemend Hengelo in Twente, vormt het fundament voor innovatie en continuïteit op het gebied van informatietechnologie. Als grote en veelzijdige IT-organisatie wil de dienstverlener een ‘Home of IT’ zijn. Het bedrijf heeft een sterke focus op managed services, cloud-oplossingen en datacenter-diensten, waarbij een duurzame insteek ‘het huis koel houdt’. Technologische innovaties bestaan binnen de Odin Groep uit het succesvol en stabiel inzetten van de nieuwste technieken op IT-gebied. De focus ligt op bewezen technologie. Die zorgt ervoor dat klanten gegarandeerd kunnen vertrouwen op de stabiele en betrouwbaar oplossingen van de Odin-merken Previder, Heutink.ict, Web2Work en Winvision. Stuk voor stuk bedienen deze dochterondernemingen specifieke deelmarkten. Toekomstbestendige datacenters De Odin Groep beschikt over twee hightech-datacenters (Tier 3+) onder de merknaam Previder. Deze behoren tot de grootste van Nederland. Dit bedrijfsonderdeel investeert veel in supersnelle cloud-technologie. Zo blijft het toekomstbestendig. Daar waar traditionele organisaties en bedrijven in de dagelijkse praktijk vaak worstelen met de voortrazende ontwikkelingen rondom de cloud en het ‘internet of things’, daar schakelen startups ogenschijnlijk moeiteloos met grote snelheid door. Voor beide type ondernemingen wil Previder een sparringpartner en dienstverlener zijn. Betrouwbare dienstverlener Ook de andere bedrijfsonderdelen binnen de Odin Groep profiteren van de kennis en faciliteiten van het geheel. Heutink ICT heeft in de loop der jaren gebouwd aan een van de grootste cloud-platformen voor het onderwijs. Terwijl Winvision de benodigde Microsoft-expertise inbrengt en zo verschillende klanten ondersteunt om de nieuwste technieken te adopteren. De Odin Groep als geheel is privaat, Nederlands eigendom. Dat maakt de onderneming tot een betrouwbare dienstverlener in de internationale hostingwereld. Duurzame basis Langs de A1 bij Hengelo – ook wel de ‘Berlin Boulevard’ geheten – huist het hypermoderne datacenter, inclusief een logistiek centrum en het hoofdkantoor van de Odin Groep. Op deze locatie is grote aandacht besteed aan duurzaamheid. Zowel de gebouwen als het datacenter voldoen aan de ambitieuze BREEAM-kwalificatie 'Excellent'. De warmte die vrijkomt in het datacenter, wordt weer gebruikt om de kantoortoren van de Odin Groep te verwarmen. Ook voor het gebruikerscomfort blijkt het een van de gezondste panden om in te werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Odin Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE HENGELO
074 - 2404 646