Stage Teamleider Logistiek

Odin Groep is op zoek naar een stagiair voor de Stage Teamleider Logistiek. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Tijdens jouw stage als Teamleider Logistiek op onze afdeling Magazijn & Logistiek houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden zodat je aan het einde van jouw stage alle to do’s af kunt vinken:

 • Het lossen en controleren van goederen;
 • Het invoeren van goederen in het systeem;
 • Het verzamelen en controleren van orders;
 • Het uitvoeren van (voorraad-)administratieve processen;
 • Het afronden van orders;
 • Het voorbereiden en coördineren van werkzaamheden;
 • Het toezicht houden op en meewerken aan de uitvoering van de werkzaamheden;
 • Het beheren van het materieel en de voorraad.


Daarnaast vinden we jouw input ook erg belangrijk. Zie jij tijdens jouw stage dingen die verbeterd kunnen worden? Dan horen we dit graag van je. We vinden het erg waardevol als je met ons meedenkt in onze (LEAN) processen.

Functievereisten

 • Je volgt een MBO opleiding Teamleider Logistiek;
 • Je zoekt een stageplek vanaf februari 2023;
 • Je bent 5 dagen per week beschikbaar;
 • Je hebt oog voor detail, werkt secuur en bent communicatief sterk;
 • Je hebt enthousiast en je hebt zin om nieuwe dingen te leren.

Aanbod

Naast de ervaring en leuke collega’s bieden wij je een leuke stagevergoeding. Je broodtrommel kun je thuislaten, want met je personeelskorting koop je een lekkere lunch beneden in ons restaurant. Daarnaast bieden we een aanvullend stageprogramma aan waardoor je meer over de organisatie, jouw mede stagiair(e)s en interessante projecten te weten komt.

Bedrijfsprofiel Odin Groep

IT-huis met sterk data-fundament De Odin Groep uit ondernemend Hengelo in Twente, vormt het fundament voor innovatie en continuïteit op het gebied van informatietechnologie. Als grote en veelzijdige IT-organisatie wil de dienstverlener een ‘Home of IT’ zijn. Het bedrijf heeft een sterke focus op managed services, cloud-oplossingen en datacenter-diensten, waarbij een duurzame insteek ‘het huis koel houdt’. Technologische innovaties bestaan binnen de Odin Groep uit het succesvol en stabiel inzetten van de nieuwste technieken op IT-gebied. De focus ligt op bewezen technologie. Die zorgt ervoor dat klanten gegarandeerd kunnen vertrouwen op de stabiele en betrouwbaar oplossingen van de Odin-merken Previder, Heutink.ict, Web2Work en Winvision. Stuk voor stuk bedienen deze dochterondernemingen specifieke deelmarkten. Toekomstbestendige datacenters De Odin Groep beschikt over twee hightech-datacenters (Tier 3+) onder de merknaam Previder. Deze behoren tot de grootste van Nederland. Dit bedrijfsonderdeel investeert veel in supersnelle cloud-technologie. Zo blijft het toekomstbestendig. Daar waar traditionele organisaties en bedrijven in de dagelijkse praktijk vaak worstelen met de voortrazende ontwikkelingen rondom de cloud en het ‘internet of things’, daar schakelen startups ogenschijnlijk moeiteloos met grote snelheid door. Voor beide type ondernemingen wil Previder een sparringpartner en dienstverlener zijn. Betrouwbare dienstverlener Ook de andere bedrijfsonderdelen binnen de Odin Groep profiteren van de kennis en faciliteiten van het geheel. Heutink ICT heeft in de loop der jaren gebouwd aan een van de grootste cloud-platformen voor het onderwijs. Terwijl Winvision de benodigde Microsoft-expertise inbrengt en zo verschillende klanten ondersteunt om de nieuwste technieken te adopteren. De Odin Groep als geheel is privaat, Nederlands eigendom. Dat maakt de onderneming tot een betrouwbare dienstverlener in de internationale hostingwereld. Duurzame basis Langs de A1 bij Hengelo – ook wel de ‘Berlin Boulevard’ geheten – huist het hypermoderne datacenter, inclusief een logistiek centrum en het hoofdkantoor van de Odin Groep. Op deze locatie is grote aandacht besteed aan duurzaamheid. Zowel de gebouwen als het datacenter voldoen aan de ambitieuze BREEAM-kwalificatie 'Excellent'. De warmte die vrijkomt in het datacenter, wordt weer gebruikt om de kantoortoren van de Odin Groep te verwarmen. Ook voor het gebruikerscomfort blijkt het een van de gezondste panden om in te werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Odin Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE HENGELO
074 - 2404 646