Manager Finance

Krijg jij energie van werken in een professioneel team en vind je het een uitdaging om medewerkers van jouw team te helpen in hun professionele ontwikkeling? Weet je daarnaast hoe een financiële afdeling reilt en zeilt én heb je zin in een afwisselende, leidinggevende baan in de cijfers? Dan is dit je kans! We groeien bij Odin Groep en zoeken voor de doorontwikkeling van ons Team Finance een enthousiaste en gedreven Manager Finance.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Manager Finance ben je samen met jouw team (10 medewerkers) verantwoordelijk voor de financiële administratie. Maar belangrijker nog; je draagt bij aan de ontwikkeling en coaching van jouw team. Samen met hen kijk je naar de mogelijkheden om het team te professionaliseren en individuele ontwikkeling verder vorm te geven.


Daarnaast draag je ook een inhoudelijke verantwoordelijk; zo ben je namelijk het primaire aanspreekpunt voor accountant, verzekering- en belastingadviseurs en voor cash- en FX-management. Je draagt zorg voor periodieke afsluitingen en rapportages, jaarafsluitingen en budgetten. Dit alles doe je in samenspraak met de Manager Finance & Control van Odin Groep.


Jouw focus:


 • Leidinggeven aan 10 medewerkers van de afdeling Finance. Je bent in staat hen te inspireren en hun talenten verder te ontwikkelen;
 • Verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren-, debiteurenadministratie, grootboek en fiscale aangiftes);
 • Bijdragen aan een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen. Zorgen voor een uniforme werkwijze binnen het team;
 • Verzorgen van de periodieke afsluitingen, de jaarafsluiting en de budgetten in samenspraak met de Manager Finance & Control;
 • Fungeren als het eerste aanspreekpunt voor cash management, verzekeringen en belastingaangiftes.

Functievereisten

Als Manager Finance beschik je over goede communicatievaardigheden. Je bent in staat om onze professionals te motiveren in hun ontwikkeling. Je bent vanzelfsprekend ook inhoudelijk op de hoogte van het werk op een financiële administratie. Dit kan bijvoorbeeld door de afronding van een gerichte HBO opleiding (bijv. Bedrijfskunde of Accountancy) of door opgedane werkervaring. Bij voorkeur heb je ervaring in een leidinggevende rol.


Je bent als persoon analytisch sterk, hands-on en beschikt over een gezonde drive, energie en doorzettingsvermogen.

Aanbod

Werken bij Odin Groep betekent werken in een ambitieuze, professionele en ondernemende organisatie.


De afdeling Finance & Control maakt onderdeel uit van Odin Business Support. Deze organisatie ondersteunt de drie IT-bedrijven (Previder, Heutink ICT en Winvision) op het vlak van Finance & Control, Inkoop & Logistiek, Facilitair, IT Services, Security en HR. Dit doen wij vanuit ons hoofdkantoor in Hengelo en onze kantoren in Vianen en Utrecht.


Onze collega's hebben passie voor wat ze doen en zijn gedreven om het onze klanten - maar ook elkaar - naar de zin te maken. We houden van aanpakken. Binnen de gehele groep heerst een ondernemende cultuur waarin met visie en lef geïnvesteerd wordt in nieuwe diensten. Je standplaats is het hoofdkantoor aan de A1 in Hengelo.


We bieden:


 • Ontwikkeling op zowel professioneel als persoonlijk vlak;
 • Learning-on-the-job en de mogelijkheid tot het volgen van gerichte training en/ of scholing;
 • Mogelijkheid tot een deel thuiswerken en de juiste middelen om thuis te kunnen werken;
 • Een modern en goed bereikbaar kantoor aan de A1 in Hengelo;
 • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Bovengemiddelde pensioenregeling;
 • Gezellige en inspirerende activiteiten naast het werk; van kennissessies tot feesten.

Bedrijfsprofiel Odin Groep

IT-huis met sterk data-fundament De Odin Groep uit ondernemend Hengelo in Twente, vormt het fundament voor innovatie en continuïteit op het gebied van informatietechnologie. Als grote en veelzijdige IT-organisatie wil de dienstverlener een ‘Home of IT’ zijn. Het bedrijf heeft een sterke focus op managed services, cloud-oplossingen en datacenter-diensten, waarbij een duurzame insteek ‘het huis koel houdt’. Technologische innovaties bestaan binnen de Odin Groep uit het succesvol en stabiel inzetten van de nieuwste technieken op IT-gebied. De focus ligt op bewezen technologie. Die zorgt ervoor dat klanten gegarandeerd kunnen vertrouwen op de stabiele en betrouwbaar oplossingen van de Odin-merken Previder, Heutink.ict, Web2Work en Winvision. Stuk voor stuk bedienen deze dochterondernemingen specifieke deelmarkten. Toekomstbestendige datacenters De Odin Groep beschikt over twee hightech-datacenters (Tier 3+) onder de merknaam Previder. Deze behoren tot de grootste van Nederland. Dit bedrijfsonderdeel investeert veel in supersnelle cloud-technologie. Zo blijft het toekomstbestendig. Daar waar traditionele organisaties en bedrijven in de dagelijkse praktijk vaak worstelen met de voortrazende ontwikkelingen rondom de cloud en het ‘internet of things’, daar schakelen startups ogenschijnlijk moeiteloos met grote snelheid door. Voor beide type ondernemingen wil Previder een sparringpartner en dienstverlener zijn. Betrouwbare dienstverlener Ook de andere bedrijfsonderdelen binnen de Odin Groep profiteren van de kennis en faciliteiten van het geheel. Heutink ICT heeft in de loop der jaren gebouwd aan een van de grootste cloud-platformen voor het onderwijs. Terwijl Winvision de benodigde Microsoft-expertise inbrengt en zo verschillende klanten ondersteunt om de nieuwste technieken te adopteren. De Odin Groep als geheel is privaat, Nederlands eigendom. Dat maakt de onderneming tot een betrouwbare dienstverlener in de internationale hostingwereld. Duurzame basis Langs de A1 bij Hengelo – ook wel de ‘Berlin Boulevard’ geheten – huist het hypermoderne datacenter, inclusief een logistiek centrum en het hoofdkantoor van de Odin Groep. Op deze locatie is grote aandacht besteed aan duurzaamheid. Zowel de gebouwen als het datacenter voldoen aan de ambitieuze BREEAM-kwalificatie 'Excellent'. De warmte die vrijkomt in het datacenter, wordt weer gebruikt om de kantoortoren van de Odin Groep te verwarmen. Ook voor het gebruikerscomfort blijkt het een van de gezondste panden om in te werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Odin Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE HENGELO
074 - 2404 646