Logistiek Administratief Medewerker

NX Filtration is op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Logistiek Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, afhandelen en verzenden van goederen in het magazijn. Je werkt mee aan de voorraadadministratie, scant, telt en controleert of de goederen overeenkomen met de gegevens in het warehouse management systeem. Je komt te werken in het logistieke team, dat momenteel bestaat uit drie medewerkers en aan het uitbreiden is. In deze functie werk je intensief samen met onze planner en rapporteer je rechtstreeks aan de Teamlead Logistiek.

 • Controleren van ontvangsten a.d.h.v. vrachtdocumenten en signaleren van afwijkingen
 • Het plaatsen en administratief verwerken van inkooporders
 • Bijdragen aan de inrichting van een nieuw WMS systeem
 • Voorbereiden van de juiste documentatie: werfbonnen, productiebonnen, pakbonnen, vrachtbonnen, export- en douane documenten
 • Contact/overleg met logistieke collega's en productieleider om de tijdigheid en correctheid van de levering te garanderen
 • Laden en lossen van vrachtwagens m.b.v. een (reach)heftruck
 • Registreren van de juiste gegevens. Beschadigingen aan goederen of slordige fouten signaleren
 • Het verrichten van voorraadtellingen
 • Bijdragen aan het optimaliseren van logistieke processen. Doen van suggesties voor verbeteringen en besparingen

Functievereisten

 • Mbo werk- en denkniveau op administratief en/of logistiek gebied
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent vaardig in het werken met diverse systemen en applicaties, waaronder een WMS Systeem (Objective)
 • Je bent analytisch, accuraat, bewaart het overzicht en weet prioriteiten te stellen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je beschikt over een heftruckcertificaat

Aanbod

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jouw uitstekend belonen en waarderen.


Bedrijfsprofiel NX Filtration

NX Filtration groeit snel en heeft unieke technologie voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van waterkwaliteit en kwantiteit. Onze missie is: “pure and affordable water for all”. Wij produceren daarom geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen.


Onze membraantechnologie filtert de kleinste vervuilingen uit water zoals nanoplastics, organische stoffen, kleurstoffen, medicijnresten, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater. Onze snel groeiende productie vindt nu plaats in Enschede. In 2024 wordt een geheel nieuwe, zeer moderne state of the art fabriek in Hengelo in gebruik genomen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900