Fleet Manager

NX Filtration is op zoek naar een Fleet Manager. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Fleet Manager. Pilot- en demoprocessen zijn een essentieel onderdeel van onze commercialisatiestrategie, waardoor we hebben geïnvesteerd in een verhuurvloot met meer dan 170 pilotsystemen. Ben jij een zelfstandige Fleet Manager die onze wereldwijde pilots gaat beheren en coördineren? Reageer dan snel op deze uitdagende vacature.


Als Fleet Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze wereldwijde pilot installaties. Deze rol omvat het in goede conditie houden van de pilots, opslag, samenwerken met onderhoudspartners, aanpassingen aan de apparatuur doorvoeren en het optimaliseren van de wereldwijde plaatsing van de containers. Je zet efficiënte en effectieve processen en procedures op om te voldoen aan de vraag en het aanbod in verschillende regio's. Je zorgt voor een soepele bedrijfsvoering, minimaliseert de downtime en maximaliseert de toegevoegde waarde van de vloot die bestaat uit ongeveer 70 gecontaineriseerde demosystemen en meer dan 100 ‘bench scale’ pilots, met een gezamenlijke waarde van ongeveer 7 miljoen euro. 

 • Je houdt de locatie en status van de pilot containers bij en ontwikkelt een uitgebreid voorraadbeheersysteem
 • Je implementeert strategieën voor optimaal gebruik van containers, inclusief allocatie en rotatie
 • Je beheert servicecontracten met leveranciers, coördineert inspecties, voert onderhoud en reparaties uit en zorgt voor gunstige contractverlengingen
 • Je ontwikkelt en onderhoudt opslagfaciliteiten en logistieke procedures, optimaliseert containerpositionering wereldwijd en implementeert gestandaardiseerde procedures voor inzet en onderhoud
 • Je verzamelt mogelijkheden voor apparatuur verbeteringen bij de gebruikers en je coördineert onderhoud en reparaties
 • Je zorgt voor kwaliteitscontrole en handelt garantieclaims af
 • Je werkt samen met enthousiaste collega's van application engineering, sales, R&D en productontwikkeling

Functievereisten

Wat neem jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau (in een technische richting) middels opleiding of werkervaring
 • Aantoonbare ervaring in het beheren van pilots, verhuur van apparatuur of vergelijkbare functies
 • Kennis van voorraadbeheer, pilot- en logistieke software (Mc Main, Salesforce en Semca Pilotsoftware)
 • Uitstekende organisatorische en analytische vaardigheden, het vermogen om zelfstandig te werken en taken effectief te prioriteren
 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden en uitstekende beheersing van de Engels taal om samen te werken met onze internationale collega's
 • Standplaats van deze vacature is Enschede

Aanbod

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jou uitstekend belonen en waarderen.

Bedrijfsprofiel NX Filtration

NX Filtration groeit snel en heeft unieke technologie voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van waterkwaliteit en kwantiteit. Onze missie is: “pure and affordable water for all”. Wij produceren daarom geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen.


Onze membraantechnologie filtert de kleinste vervuilingen uit water zoals nanoplastics, organische stoffen, kleurstoffen, medicijnresten, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater. Onze snel groeiende productie vindt nu plaats in Enschede. In 2024 wordt een geheel nieuwe, zeer moderne state of the art fabriek in Hengelo in gebruik genomen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900