HR Officer

Vanwege de groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar een HR Officer die ons team komt versterken. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor diverse aspecten binnen HR en verwachten van jou dat je actief meedenkt met het HR beleid. Er is een ‘open deuren’ cultuur bij HR (zelfs als deze dichtzit) en iedereen mag altijd binnenkomen om vragen te stellen. Je fungeert als vraagbaak, klankbord en soms ook als luisterend oor.


Jij gaat deel uitmaken van het HR Team bestaande uit de HR Manager (Layla), HR Adviseur (Iris) en een HR stagiaire. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als HR Officer ondersteun je de afdeling HR. Je verstrekt informatie aan onze medewerkers en faciliteert personeelsprocessen. Dit betreft een functie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en meewerkt aan de uitvoering van korte- en lange termijn HR projecten en implementaties. Er zal veel tijd aan administratieve taken worden besteed, zoals:

 • Het doorvoeren van diverse mutaties in de hr- en payroll administratie en het beheren van alle personeelsdossiers;
 • Het uitvoeren van administratieve en organisatorische werkzaamheden op het gebied van Werving & Selectie, aanstellingen en uitdiensttredingen;
 • Het bewaken van deadlines en termijnen;
 • Het registreren en rapporteren van ziek- en herstelmeldingen;
 • Het registeren van werknemers in diverse systemen;
 • Het inventariseren en organiseren van werkzaamheden op het gebied van opleidingen;
 • Het verzorgen van de introductie voor nieuwe medewerkers;
 • Het beheren van de bedrijfseigendommen (tags en sleutels etc.);
 • Het opstellen van diverse HR rapportages m.b.t. ontwikkeling, verzuim, e.d.

Functievereisten

 • Afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau binnen HR of vergelijkbare opleiding;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring binnen een administratieve functie;
 • De vaardigheid om meerdere HR projecten tegelijk te ondersteunen;
 • Kennis van de huidige wet- en regelgeving voor werknemers en werkgevers is een pré;
 • Communicatief vaardig, stressbestendig, oplossingsgericht, georganiseerd en zeer nauwkeurig;
 • Ervaring met personeelsinformatie- en urenregistratiesystemen (bijv. AFAS);
 • Je hebt een proactieve houding en denkt graag vooruit;
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar, dagen in goed overleg;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en voldoende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens (niet in de breedte, want we zorgen voor 2 keer per week voor vers fruit en stimuleren diverse sportieve activiteiten). Het is vanzelfsprekend dat we jou uitstekend belonen en waarderen. De vestigingsplaats van deze vacature is Enschede.

Bedrijfsprofiel NX Filtration

NX Filtration groeit snel en heeft unieke technologie voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van waterkwaliteit en kwantiteit. Onze missie is: “pure and affordable water for all”. Wij produceren daarom geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen.Onze membraantechnologie filtert de kleinste vervuilingen uit water zoals nanoplastics, organische stoffen, kleurstoffen, medicijnresten, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater. Onze snel groeiende productie vindt nu plaats in Enschede. In 2024 wordt een geheel nieuwe, zeer moderne state of the art fabriek in Hengelo in gebruik genomen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900