Logistiek Medewerker

NX Filtration is op zoek naar een Logistiek Medewerker. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, afhandelen en verzenden van goederen in het magazijn. Je werkt mee aan de voorraadadministratie, scant, telt en controleert of de goederen overeenkomen met de gegevens in het warehouse management systeem. Je rapporteert rechtstreeks aan de Teamlead Logistiek.

  • Laden en lossen van vrachtwagens m.b.v. een (reach)heftruck
  • Controleren van ontvangsten a.d.h.v. vrachtdocumenten en signaleren van afwijkingen
  • Registreren van de juiste gegevens. Beschadigingen aan goederen of slordige fouten signaleren
  • Het houden van voorraadtellingen
  • Bijdragen aan het optimaliseren van logistieke processen. Doen van suggesties voor verbeteringen en besparingen.

Functievereisten

  • Mbo werk- en denkniveau.
  • Werkervaring in een logistieke omgeving of aantoonbare affiniteit met logistiek.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je werkt volgens de Veiligheid-, Arbo-, en kwaliteitsvoorschriften.
  • Je beschikt over een heftruckcertificaat

Aanbod

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jouw uitstekend belonen en waarderen.

Bedrijfsprofiel NX Filtration

NX Filtration biedt oplossingen voor het filtreren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve (nano)membraantechnologie en duurzame productiemethoden. Wij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen. Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rond waterschaarste en watervervuiling. De membraantechnologie van NX Filtration is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900