Assistent Controller

NX Filtration is op zoek naar een Assistent Controller. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Wij zoeken een Assistant Controller voor onze enthousiaste afdeling Finance & Control in Enschede. Deze afdeling bestaat uit een Controller, een Finance & Accounting Manager en een Assistant Controller. Jij rapporteert direct aan de Finance & Accounting Manager.

  • Verwerken van inkoopfacturen 
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer
  • Kas- en bankafschriften boeken, checken op volledigheid en saldi controle
  • Bijdragen aan het opstellen van budgetten, jaarverslagen en financiële maandrapportages
  • KPI’s bijhouden en afwijkingen opmerken (meten, doelen stellen, doorlooptijden etc.)
  • Maken van financiële analyses 
  • (Telefonisch) beantwoorden van zowel interne als externe vragen
  • Bijdragen aan de optimalisatie van onze processen

Bedrijfsprofiel NX Filtration

NX Filtration biedt oplossingen voor het filtreren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve (nano)membraantechnologie en duurzame productiemethoden. Wij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen. Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rond waterschaarste en watervervuiling. De membraantechnologie van NX Filtration is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900