Sales Support Medewerker

Ben jij een toegewijde gedreven maar vooral energieke zelfstarter die deel wil uitmaken van een organisatie die innovatief is, internationaal, snel groeiend en waar jij echt centraal staat? Dan is dit je kans. NX Filtration verwelkomt je heel graag aan ons pand te Enschede.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wat ga jij doen!


Als Sales Support Medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het orderverwerkingstraject, maar de functie is veel breder en afwisselender dan dat. Wij zijn op zoek naar een collega die onze Salesafdeling ondersteunt en ontzorgt maar nog belangrijker met ons meedenkt en vooruitdenkt.

 • Je bent iemand die snel kan schakelen en prioriteiten kan en durft te stellen.
 • Je bent de verbindende schakel met de productie / logistiek over de hele wereld. Het is een internationale functie, je hebt collega’s verspreid over de hele wereld. Als Sales Support Medewerker voel je je daarom prettig in een internationale, technische omgeving en beheers je de Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Orderverwerking vanuit Sales Force in ons CRM en het bewaken van het orderproces;
 • Het versturen van o.a. orderbevestigingen aan de klant;
 • Afstemming met de productie en logistiek over diverse locaties in de wereld met betrekking tot levertijden en transportkosten;
 • Je bent verantwoordelijk voor binnenkomende orders en aanvragen;
 • Het verzorgen en bijhouden van Salesrapportages en debiteurenbeheer.

Functievereisten

 • MBO- HBO werk- en denkniveau;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord in geschrift;
 • Ervaring met orderverwerking voor internationale klanten;
 • Je bent een kei in plannen en organiseren;
 • Je bent erg betrokken, nauwkeurig en toont eigenaarschap & doorzettingsvermogen;
 • Bij voorkeur ervaring met CRM en Salesforce of je maakt het snel eigen;
 • Je wilt je snel verder ontwikkelen en hebt de drive om extra stappen te zetten en zo mee te groeien.

Aanbod

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jouw uitstekend belonen en waarderen.

Bedrijfsprofiel NX Filtration

NX Filtration biedt oplossingen voor het filtreren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve (nano)membraantechnologie en duurzame productiemethoden. Wij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen.


Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rond waterschaarste en watervervuiling. De membraantechnologie van NX Filtration is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.


NX Filtration is een jonge, internationale, innovatieve en dynamische hightech onderneming. Wij willen binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier worden van deze innovatieve technologie en is sinds afgelopen zomer genoteerd aan de Amsterdamse beurs. De productie vindt nu plaats in Enschede, eind 2023 zal een geheel nieuwe, zeer moderne membranen fabriek in Hengelo in gebruik worden genomen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900