Assemblage medewerker

Ben jij een toegewijde zelfstarter die deel wil uitmaken van een organisatie die innovatief is, internationaal, snel groeiend en waar jij echt centraal staat? Dan is dit je kans. NX Filtration verwelkomt je heel graag aan ons pand te Enschede.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

De werkzaamheden vinden plaats op de moduul afdeling en bestaan hoofdzakelijk uit de volgende onderdelen:

  • Uitvoeren van productiewerkzaamheden:
  • Zelfstandig uitvoeren van voorkomende werkzaamheden zoals bundelen, prepotten/kitten, coaten, gieten, zagen, afwerken, repareren, oplijmen kraagbussen, testen en conserveren.
  • Administratieve afhandeling van de orders.
  • Meedenken in verbeter- en optimalisatieprocessen op de afdeling. 

Bedrijfsprofiel NX Filtration

Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rondom waterschaarste en watervervuiling. Onze membraantechnologie is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriƫn en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.


Wij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in Nanofiltratie-, Ultrafiltratie- en Microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratie toepassingen.


Wij zijn een jonge, innovatieve en dynamische hightech onderneming die binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier wil worden van deze innovatieve technologie.


Wij realiseren deze ambities door een optimale samenwerking van de teams, waarin drive, expertise en groeipotentieel de hoofdkenmerken zijn. Hierdoor hebben wij niet alleen de huidige positie mogelijk kunnen maken maar we sturen ook aan op verdere groei en versterking in de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900