Material Engineer

NX Filtration zoekt een Material Engineer. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO
  • Jij selecteert en/of ontwikkelt optimale resins voor membraanmodules.
  • In samenspraak met inkoop selecteer jij de resin leveranciers.
  • Jij onderhoudt de contacten met resinleveranciers als onze resin expert.
  • Jij optimaliseert het pottingprocess voor membraanmodules.
  • Jij bent onze resin en module pottingspecialist.
  • Alszodanig leid jij de implementatie van nieuwe resins, nieuwe en geoptimaliseerde pottingprocessen en ondersteun jij de productieopschaling.

Bedrijfsprofiel NX Filtration

NX Filtration biedt oplossingen voor het filteren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve (nano)membraantechnologie en duurzame productiemethoden. Men produceert geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratie toepassingen, waarmee haar partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen.


Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rond waterschaarste en watervervuiling. De membraantechnologie van NX Filtration is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriƫn en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.


NX Filtration is een jonge, internationale, innovatieve en dynamische hightech onderneming. Wij willen binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier worden van deze innovatieve technologie en zijn sinds afgelopen zomer genoteerd aan de Amsterdamse beurs. De productie vindt nu plaats in Enschede, eind 2023 zal een geheel nieuwe, zeer moderne membranen fabriek in Hengelo in gebruik worden genomen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900