Manager Quality Control

NX Filtration is op zoek naar een Manager Quality Control. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een hands on manager voor ons enthousiast Quality Control team te Enschede.

Jouw rol richt zich op het leidinggeven aan en begeleiden van de QC medewerkers en stagiaires. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het analyseren en rapporteren van QC data, het dagelijks rapporteren van meet- en test gegevens tijdens het ochtend overleg. Tevens leg je data vast in week- , maand- en jaarrapportages, waarbij je trends analyseert.

Je voert zelfstandig statistische analyses uit met data komende uit een groot databestand opzoek naar correlaties en trends ter verbetering van de productiekwaliteit en ter ondersteuning van Root Cause Analyse (RCA).

Je signaleert afwijkingen en bijzonderheden en bespreekt deze met de Technology Director.

Je doet voorstellen voor het aanpassen steekproeven  en optimaliseren van steekproeven ( op basis van statische controle) , implementatie van nieuwe testen en zorgt voor daarbij behorende werkinstructies en investeringsvoorstellen.

Je zorgt dat preventief onderhoud, kalibratie en verificatie uitgevoerd wordt aan analyseapparatuur.

Je speelt een actieve rol in selecteren, opleiden en verder ontwikkelen van huidige en nieuwe medewerkers.

Je draagt zorg voor het naleven van veiligheids- en milieuinstructies in het lab.

Je neemt het initiatief voor het uitbouwen en optimaliseren van de QC-organisatie tijdens de groei van ons bedrijf en dus onze productie output, waarbij een stukje organisatie en opschaling creativiteit vereist is.

Met de groei van de organisatie verandert jouw rol van minder hands-on naar meer management en leiderschap.

Functievereisten

Bij voorkeur technisch HBO werk- en denkniveau;

Bewezen ervaring op het gebied van Quality Control in een industriele omgeving.

Specifieke inhoudelijke kennis binnen het vakgebied t.a.v.:

  • Uitvoeren van analyses op grondstoffen en producten.
  • Kennis van de werking en bediening van meetapparatuur zoals een SEM, trekbank, porometer.
  • Het verwerken, weergeven en interpreteren van meetresultaten.
  • Statistiek.

Jij hebt een sterk analytisch vermogen en kwaliteit zit in je DNA;

Je bent erg betrokken, nauwkeurig en toont eigenaarschap en doorzettingsvermogen;

Je hebt leiderschap kwaliteiten,  wilt je snel verder ontwikkelen en hebt de drive om extra stappen te zetten en zo mee te groeien.

Aanbod

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jouw uitstekend belonen en waarderen.

Bedrijfsprofiel NX Filtration

Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rondom waterschaarste en watervervuiling. Onze innovatieve membraantechnologie is in staat om vervuilende stoffen, zoals medicijnresten, pesticiden, PFAS, kleurstoffen, antibiotica, maar ook bacteriën en virussen uit water te verwijderen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater op een duurzame, energie vriendelijke manier.

Wij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in Nanofiltratie-, Ultrafiltratie- en Microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratie toepassingen.


NX Filtration is een jonge, innovatieve en dynamische hightech onderneming die binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier wil worden van deze innovatieve technologie en is sinds afgelopen zomer genoteerd aan de Amsterdamse beurs.


Productie van de membranen vind nu plaats in Enschede, maar eind 2023 zal er een geheel nieuwe, zeer moderne membranen fabriek in Hengelo in gebruik worden genomen.

Wij realiseren deze ambities door een optimale samenwerking van de teams, waarin drive, expertise en groeipotentieel de hoofdkenmerken zijn. Hierdoor hebben wij niet alleen de huidige positie mogelijk kunnen maken maar we sturen ook aan op verdere groei en versterking in de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900