Proces operator

NX Filtration is op zoek naar een Proces operator. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Zoek jij een omgeving met veel ruimte en vrijheid waarin jij zelf echt het verschil kan maken, verbeteringen door kan voeren en mensen hierin mee kan nemen? Ben jij een toegewijde zelfstarter die deel wil uitmaken van een organisatie die innovatief is, internationaal, snel groeiend en waar jij echt centraal staat? Dan is dit je kans. Wij verwelkomen je heel graag aan ons pand te Enschede.


In de membraan productie produceren wij onze innovatieve membranen. Als membraan productie operator werk jij in een team die gezamenlijk verantwoordelijk is voor het gehele membraan productieproces. Het productieproces bestaat uit diverse stappen van het controleren van de grondstoffen tot het kant en klare membraan. Dit membraan wordt daarna verwerkt tot modules in de moduulafdeling. Het productieproces wordt uitgevoerd met (complexe) procesinstallaties waarvan de operator de werking goed moet (leren) kennen. Dit vraagt een leergierige houding, met interesse voor details, nauwkeurig werken en een grote mate van kwaliteitsbewustzijn.  Onze klanten gebruiken het eindproduct voor het zuiveren van o.a. water. De kwaliteit van het product staat daarom voorop. 


Jij kunt hieraan een belangrijke bijdrage leveren. De werkzaamheden binnen membraanproductie worden in een 5 ploegensysteem in kleine teams uitgevoerd. Afhankelijk van jouw wensen, kennis en kunde vinden we de beste plek in het team voor jou. NX Filtration is een sterk groeiende organisatie waarin zich steeds opnieuw kansen voordoen om je verder te ontwikkelen.

Functievereisten

NX Filtration zoekt gemotiveerde medewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Je hebt een opleiding op LBO of MBO niveau in een praktische richting. Je hebt bij voorkeur ervaring in de (chemische) procestechnologie en bent bereid in een ploegensysteem te werken. Technisch inzicht is een pré, maar zorgvuldig werken is belangrijker. Middels interne scholing wordt je verder opgeleid tot allround membraan operator. 

Je houding is positief, je bent in staat zelfstandig te werken en bereid flink je handen uit de mouwen te steken. 

Aanbod

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jouw uitstekend belonen en waarderen.

Bedrijfsprofiel NX Filtration

Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rondom waterschaarste en watervervuiling. Onze membraantechnologie is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.


Wij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in Nanofiltratie-, Ultrafiltratie- en Microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratie toepassingen.


Wij zijn een jonge, innovatieve en dynamische hightech onderneming die binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier wil worden van deze innovatieve technologie.


Wij realiseren deze ambities door een optimale samenwerking van de teams, waarin drive, expertise en groeipotentieel de hoofdkenmerken zijn. Hierdoor hebben wij niet alleen de huidige positie mogelijk kunnen maken maar we sturen ook aan op verdere groei en versterking in de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900