Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Zit het maken van creatieve content in je DNA? Word jij enthousiast van het schrijven van berichten, bedenken en uitvoeren van vlogs en campagnes op online media? En doe jij dit van nature op een opvallende manier? Dan is dit de stage voor jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

WAT GA JE DOEN?


Je kerntaken zijn afhankelijk van je leerdoelen. Want uiteindelijk gaat het er bij je stage om dat jij leert wat je wilt leren. Je leerdoelen en taken bepalen we dus samen. Wel mag je ervan uitgaan dat je actief op zoek gaat naar creatieve content (tekst en audiovisueel) om Novel-T zichtbaarder te maken bij de doelgroepen. Andere taken waar je aan kunt denken zijn:


  • Het bijhouden van online kanalen (social media, website, nieuwsbrieven);
  • Copywriting en redactie van (SEO-proof) creatieve content op websites, in campagnes en mailings;
  • Initiëren van en meewerken aan video’s, animaties en infographics;
  • Meedenken over en uitvoeren van campagnes en de bijbehorende middeleninzet.

Functievereisten

WAT NEEM JE MEE?


Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en proactieve stagiair(e), die een studie volgt in de richting van creative business, communicatie, commerciële economie of journalistiek. Iets anders mag ook als je dit een toffe uitdaging vindt; 

  • Werkervaring is niet noodzakelijk, leergierigheid wel!
  • Je hebt een intrinsieke passie voor tekst en beeld die (inter)nationale doelgroepen creatief weet aan te spreken;
  • Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Als je een aardig woordje Engels spreekt en schrijft, komt dat ook goed van pas;
  • Je kunt snel schakelen en kunt een idee vertalen naar pakkende content in verschillende vormen en haalt energie uit het realiseren hiervan. 

Aanbod

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?


Wij bieden je een onvergetelijke meewerkstage in een dynamische en innovatieve omgeving voor een periode van een half jaar. Je krijgt een werkplek in ons kantoor in Enschede. We geven je de vrijheid om op eigen initiatief projecten op te starten, maar je maakt ook kennis met de dagelijkse gang van zaken in een marketing communicatie team. 

De exacte periode en invulling bepalen we samen in goed overleg, gebaseerd op de eisen van je opleiding, je interesses en onze behoefte. 

Bedrijfsprofiel Novel-T

Organisatieomschijving

WAAR GA JE AAN DE SLAG?


Novel-T helpt nieuwe bedrijven ontstaan en bestaande bedrijven vernieuwen. We zorgen dat onderzoekers hun onderzoek naar de markt kunnen brengen, we brengen versnelling in innovatieve businesscases die leiden tot startups of de groei van bestaande bedrijven. We ondersteunen alle fases vanaf het ontstaan van de businesscase tot de marktgang. Waar nodig bieden we toegang tot kennis, talent, kapitaal, onderzoeks- en testfaciliteiten en natuurlijk ons netwerk. Dit doen we allemaal zonder winstoogmerk: we zijn namelijk een stichting opgericht door de Universiteit Twente, Hogeschool Saxion, Provincie Overijssel, Gemeente Enschede en Twente Board. Zo draagt Novel-T bij aan meer economische groei én aan een duurzame, gezonde en veilige samenleving. Met ons ultieme doel om in 2033 100.000 ondernemers te hebben geholpen om de wereld te veranderen met hun innovatie. Daarbij staat onze Novel-T PRIDE centraal: de kernwaarden Positive, Refreshing, Inspiring, Decisive en Entrepreneurial.


Het team Marketing & Communicatie van Novel-T wil meer effect halen uit de communicatie met onze belangrijkste doelgroepen: ondernemers, studenten en onderzoekers. Vanuit de ambitie om 100.000 ondernemers te helpen de wereld te veranderen door innovatie, werken we aan bekendheid van onze diensten bij deze doelgroepen. Daarvoor creëren we continu uitdagende content en campagnes. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede
053 - 483 6800