Ontwikkel een monitor om export- en import activiteiten bij te houden

Novel-T is op zoek naar iemand voor het ontwikkelen van een monitor om export- en import activiteiten bij te houden.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Het WTC Twente participeert in vele projecten en programma’s rondom internationalisering. Echter is er weinig bekend over de export- en importcijfers van het regionale bedrijfsleven. Hierdoor is het lastig om de effecten van de verschillende projecten en programma’s in kaart te brengen en de gewenste sturing te geven.


Het WTC Twente wil graag een monitor ontwikkelen voor de export- en import van het bedrijfsleven in Twente. De monitor zal dienen als input om beleid en acties te kunnen ondernemen op export en import in de regio Twente. Dit project kan als afstudeeropdracht worden uitgevoerd.

Bedrijfsprofiel Novel-T

Het World Trade Center Twente is hét aanspreekpunt in de regio over internationaal zakendoen. De WTC Twente Business Club is hét platform waar kennis en ervaring over internationaal zakendoen wordt uitgewisseld. De diverse services, zoals handelsinformatie, trainingen, coaching, economische missies en het Expat Center ondersteunen de ondernemer verder bij zijn internationale ambities.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Novel-T. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE
053 - 483 6800