CNC freesplein assistent

Het is wat we samendoen wat ons sterk maakt. Het is onze gezamenlijke passie voor technologie. Complexe uitdagingen aangaan. Wil jij werken in een bedrijf dat investeert in mensen en in een modern machinepark? Wil jij meedenken en meepraten en onderdeel zijn van een geweldig team van vakmensen? Dan heeft NTS een kans voor je! Versnel mee!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw werkplek is in een modern machinepark in een prettige omgeving. Met jouw support lopen processen gestroomlijnd en kan de afdeling maximale output leveren. Herken jij jezelf hierin? Dan sluit jij naadloos aan bij ons motto: ”Wij gaan verder waar anderen stoppen!”. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het ondersteunen van de gehele CNC Frees afdeling in het aan- en afleveren van materialen.
 • Het instellen en inmeten van gereedschappen.
 • Het onderhouden van de werkomgeving.
 • Het meten, graveren en verpakken van producten.

Functievereisten

Met jouw proactieve en gemotiveerde houding wordt je graag onderdeel van ons team. Je hebt affiniteit met techniek en kunt nauwkeurig werken. Verder beschik jij over:

 • (V)MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met techniek en verspaning.
 • Je bent bereid om in tweeploegen-dienst te werken en bij storingen ben je bereikbaar in een 24/7 WhatsApp-groep.
 • Je bent gemotiveerd om te leren! Bij het laten zien van groei in kennis en kunde kun je verder doorgroeien binnen het team.

Aanbod

Werken bij NTS betekent werken in een succesvol en dynamisch high tech bedrijf met een leidinggevende en gerespecteerde positie in de markt. Dit voel je meteen aan de energieke sfeer binnen onze kantoren en productieomgevingen. Iedereen binnen NTS bezit over een grote drive om de beste te willen zijn in wat men doet. Er is oog en oor voor iedere medewerker en pro-activiteit wordt gewaardeerd. ​


Onze medewerkers zijn pioniers. Nieuwsgierige en proactieve professionals die zich altijd willen blijven ontwikkelen. En die ruimte krijgen ze. Wij investeren zowel in techniek, als in onze medewerkers. Ons klantportfolio bestaat uit vele vooraanstaande internationaal opererende bedrijven waardoor elke opdracht uitdagend en vernieuwend is. 


Bij jouw unieke uitdaging horen onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Informele en collegiale werksfeer;
 • Een moderne werkomgeving waarin we elkaar aanmoedigen om onszelf verder te ontwikkelen;
 • Marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen en daarnaast nog 13 ADV dagen.

Bedrijfsprofiel NTS Norma

Klaar om uitgedaagd te worden en écht impact te maken? Bij NTS draag je bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld. Onze gezamenlijke passie en gedrevenheid om tot de beste innovatieve oplossingen te komen voor onze klanten geeft ons energie en verbindt ons als bedrijf.


Samen creëren, verbinden en innoveren. Dat we het samen doen is erg belangrijk voor ons. Wij vertrouwen op jouw kennis en expertise. Maar minstens zo belangrijk voor ons is jouw teamplayer mentaliteit. Klaarstaan voor je collega’s, van elkaar leren en elkaar helpen. Zo halen we het beste in elkaar naar boven en garanderen we het beste resultaat voor onze klanten.  ​


Met een grote gedrevenheid in jouw expertise, hart voor de technische sector én teamspirit maak je bij NTS écht impact. 


Jouw team

Je werkt bij NTS samen aan producten van de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid. Jouw vaardigheden en vakkennis staan daarbij centraal. Je verspaant de meest ultra-precieze onderdelen of je last een nauwkeurig frame voor een chipmachine. Je assembleert een elektronenmicroscoop in één van de schoonste cleanrooms ter wereld. Jouw collega’s en jij maken het onmogelijke tóch mogelijk. Verleggen samen grenzen en overtreffen verwachtingen. Iedere dag weer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NTS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Opaalstraat 31
7554 TS Hengelo
088 - 6676 500