CNC Frezer (incl. programmeren)

Het is wat we samendoen wat ons sterk maakt. Het is onze gezamenlijke passie voor technologie. Complexe uitdagingen aangaan. Wil jij werken in een bedrijf dat investeert in mensen en in een modern machinepark? Dan heeft NTS een kans voor je! Versnel mee!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw werkplek is in een modern machinepark in een prettige omgeving. Jij houdt niet van simpel werk maar wilt juist uitdagingen in je werk. Je houdt ook zeker van afwisseling door het maken van unieke producten (prototypes, enkelstuks en soms kleine series). Herken jij jezelf hierin? Dan sluit jij naadloos aan bij ons motto: ”Wij gaan verder waar anderen stoppen!”. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Je bent zelfstandig in staat om de machine in te stellen en te programmeren met behulp van software.
 • Je kunt goed tekeningen en werkinstructies lezen. Vervolgens maak je de opspanning en bevestig en controleer je gereedschappen, producten en materialen.
 • Je helpt bij het bepalen van de verspaningscondities en je meet producten tussentijds én als ze gereed zijn.
 • Je doet (preventief) onderhoud aan de machine waarop je werkt.
 • Je denkt mee in het productieproces en stelt mogelijke verbeteringen voor.

Functievereisten

Met jouw proactieve en gedreven houding wil jij graag deel uitmaken van ons team! Naast een gedreven mentaliteit beschik jij over:

 • Een (V)MBO 3 of 4 werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare ervaring als CNC Frezer. Ervaring met 5-assige (of meerassige) machines is een pre.  
 • Je kunt zeer nauwkeurig werken. Je bent zelfstandig en proactief.
 • Je kunt goed tekening lezen (vorm en plaats toleranties en meettechnieken hebben geen geheimen voor jou).
 • Je hebt kennis van Fanuc.
 • Kennis van programmeren is een pre. Kennis van TopSolid7 is een flinke plus!
 • Je bent bereid om in tweeploegen-dienst te werken.

Aanbod

Werken bij NTS betekent werken in een succesvol en dynamisch high tech bedrijf met een leidinggevende en gerespecteerde positie in de markt. Dit voel je meteen aan de energieke sfeer binnen onze kantoren en productieomgevingen. Iedereen binnen NTS bezit over een grote drive om de beste te willen zijn in wat men doet. Er is oog en oor voor iedere medewerker en pro-activiteit wordt gewaardeerd. ​


Onze medewerkers zijn pioniers. Nieuwsgierige en proactieve professionals die zich altijd willen blijven ontwikkelen. En die ruimte krijgen ze. Wij investeren zowel in techniek, als in onze medewerkers. Ons klantportfolio bestaat uit vele vooraanstaande internationaal opererende bedrijven waardoor elke opdracht uitdagend en vernieuwend is. 


Bij jouw unieke uitdaging horen onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Informele en collegiale werksfeer;
 • Een moderne werkomgeving waarin we elkaar aanmoedigen om onszelf verder te ontwikkelen;
 • Marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen en daarnaast nog 13 ADV dagen.

Bedrijfsprofiel NTS Norma

Klaar om uitgedaagd te worden en écht impact te maken? Bij NTS draag je bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld. Onze gezamenlijke passie en gedrevenheid om tot de beste innovatieve oplossingen te komen voor onze klanten geeft ons energie en verbindt ons als bedrijf.


Samen creëren, verbinden en innoveren. Dat we het samen doen is erg belangrijk voor ons. Wij vertrouwen op jouw kennis en expertise. Maar minstens zo belangrijk voor ons is jouw teamplayer mentaliteit. Klaarstaan voor je collega’s, van elkaar leren en elkaar helpen. Zo halen we het beste in elkaar naar boven en garanderen we het beste resultaat voor onze klanten.  ​


Met een grote gedrevenheid in jouw expertise, hart voor de technische sector én teamspirit maak je bij NTS écht impact. 


Jouw team

Je werkt bij NTS samen aan producten van de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid. Jouw vaardigheden en vakkennis staan daarbij centraal. Je verspaant de meest ultra-precieze onderdelen of je last een nauwkeurig frame voor een chipmachine. Je assembleert een elektronenmicroscoop in één van de schoonste cleanrooms ter wereld. Jouw collega’s en jij maken het onmogelijke tóch mogelijk. Verleggen samen grenzen en overtreffen verwachtingen. Iedere dag weer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NTS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Opaalstraat 31
7554 TS Hengelo
088 - 6676 500