Proces Controleur Meetkamer

Het is wat we samendoen wat ons sterk maakt. Het is onze gezamenlijke passie voor technologie. Complexe uitdagingen aangaan. Door te schakelen met collega’s over de hele wereld. En samen unieke doelen te behalen. Versnel mee! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In de functie van Proces Controleur controleer je materialen, producten en processen en denk je mee om producten en processen te verbeteren. 

 • Tijdens je in-proces rondlooprondes controleer je steekproefsgewijs processen en werk van anderen. Hierdoor signaleer je vroegtijdig afwijkingen en onvolkomenheden d.m.v. de 5xwhy methode achterhaal je de root cause en registreert deze. 
 • Je voert FAI metingen en legt bevindingen vast.  
 • Je neemt deel aan kwaliteit overleggen met betrokken partijen en Quality functionarissen. 
 • Je controleert compleetheid van documentatie voor het uit te besteden werk en je controleert producten op onvolkomenheden. 
 • Je geeft gevraagd én ongevraagd jouw advies. 

Functievereisten

 • Een relevante Mbo-opleiding (bijvoorbeeld richting verspaning of werktuigbouwkunde). 
 • Minimaal 8 jaar ervaring in de verspaning. 
 • Je hebt affiniteit met productieprocessen en begrijpt hoe deze werken. 
 • Jij bent een stevige persoonlijkheid, met uitstekende Nederlandse én Engelse communicatieve vaardigheden en je bent klantvriendelijk. 
 • Je kunt goed met computersystemen overweg. 

Aanbod

Werken bij NTS betekent werken in een succesvol en dynamisch high tech bedrijf met een leidinggevende en gerespecteerde positie in de markt. Dit voel je meteen aan de energieke sfeer binnen onze kantoren en productieomgevingen. Iedereen binnen NTS bezit over een grote drive om de beste te willen zijn in wat men doet. Er is oog en oor voor iedere medewerker en pro-activiteit wordt gewaardeerd. ​ 


Onze medewerkers zijn pioniers. Nieuwsgierige en proactieve professionals die zich altijd willen blijven ontwikkelen. En die ruimte krijgen ze. Wij investeren zowel in techniek, als in onze medewerkers. Ons klantportfolio bestaat uit vele vooraanstaande internationaal opererende bedrijven waardoor elke opdracht uitdagend en vernieuwend is.  


Bij jouw unieke uitdaging horen onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden: 

 • Informele en collegiale werksfeer; 
 • Een moderne werkomgeving waarin we elkaar aanmoedigen om onszelf verder te ontwikkelen; 
 • Marktconform salaris; 
 • 27 vakantiedagen en daarnaast nog 13 ADV dagen. 

Bedrijfsprofiel NTS Norma

Klaar om uitgedaagd te worden en écht impact te maken? Bij NTS draag je bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld. Onze gezamenlijke passie en gedrevenheid om tot de beste innovatieve oplossingen te komen voor onze klanten geeft ons energie en verbindt ons als bedrijf.  


Samen creëren, verbinden en innoveren. Dat we het samen doen is erg belangrijk voor ons. Wij vertrouwen op jouw kennis en expertise. Maar minstens zo belangrijk voor ons is jouw teamplayer mentaliteit. Klaarstaan voor je collega’s, van elkaar leren en elkaar helpen. Zo halen we het beste in elkaar naar boven en garanderen we het beste resultaat voor onze klanten.  ​ 


Met een grote gedrevenheid in jouw expertise, hart voor de technische sector én teamspirit maak je bij NTS écht impact.  


Jouw team 

Je werkt bij NTS samen aan producten van de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid. Jouw vaardigheden en vakkennis staan daarbij centraal. Jouw collega’s en jij maken het onmogelijke tóch mogelijk. Verleggen samen grenzen en overtreffen verwachtingen. Iedere dag weer. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NTS Norma. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Opaalstraat 31
7554 TS Hengelo
088 - 6676 500