Procesoperator Industrial Salt

Initiatiefrijke, kritische en risicobewuste operators vinden mooi werk en groeikansen in Hengelo. Met VAPRO-C of AOT kun je heel ver komen in onze zoutfabriek met warmtekrachtcentrale. Afwisselend, verantwoordelijk werk in de productie van 'het witte goud'. Als gevolg van doorgroei naar andere functies ontstaan bij het zout- en energiebedrijf weer een vacature als 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Na een inwerk/opleiding periode ga je in 5-ploegendienst zelfstandig onze installaties bedienen. Je controleert en regelt het productieproces volgens de voorschriften, waarbij je kunt rekenen op de steun van ervaren collega's. Bij (dreigende) storingen probeer je deze te voorkomen of op te lossen via het bedieningspaneel. Als dat niet lukt, maak je in overleg met de Shift Manager de installatie gereed zodat de technische dienst er goed en veilig aan kan werken. Aansluitend start je de installatie ook weer op.


Samenwerken is heel belangrijk. Je registreert de procesgegevens en rapporteert (mondeling en schriftelijk) over je bevindingen, en je overlegt over bijzonderheden en aanpassingen met collega's en leiding. Je rapporteert aan de Site Shift Manager en onderhoudt contacten met directe collega's, de Technische Dienst, het Laboratorium en Operators van andere plants op de site in Hengelo. Interessant is ook je deelname aan projecten. Als ervaringsdeskundige krijg je een belangrijk rol bij het verbeteren van processen, werkwijzen en voorschriften. Waarbij jij overigens best het initiatief mag nemen. Graag zelfs!

Functievereisten

 • afgeronde opleiding VAPRO-C voor Procesoperator / MBO Procestechniek of afgeronde AOT-opleiding;
 • zeer risico- en milieubewust, fanatiek op het gebied van QHSE;
 • in bezit van BHV-certificaat of bereid dit te halen;
 • stressbestendig, in staat procesmatig te denken en handelen;
 • teamspeler met potentie om door groeien naar aansturende functie;
 • ervaring in warmtekrachtcentrales of chemie is een pre.

Aanbod

Hengelo, 5-ploegen. 

Salaris variërend van €2200 tot €3450 bruto per maand vermeerderd met ploegentoeslag van 28,5%.


Ons aanbod

Met de juiste, kritische en risicobewuste instelling kun je bij Nobian in Hengelo heel ver komen. Je start als Junior Operator. Zodra je de gehele installatie van of de Salt als de Energieplant, zelfstandig kunt bedienen, word je benoemd tot Site Operator. Vervolgens kun je je nog verder ontwikkelen tot Allround Operator waarbij je uiteindelijk beide installaties zelfstandig bediend. Terwijl je doorgroeit, groeit natuurlijk ook je salaris, vermeerderd met ploegentoeslag.


Onze arbeidsvoorwaarden omvatten

 • Een uitstekend salaris
 • Vakantie- en verlofdagen: 23
 • Ploegentoeslag van 28,5%
 • Een vaste eindejaarsuitkering
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering.

Bedrijfsprofiel Nobian

Onze chemische producten zijn onmisbaar in industriële processen, als basis voor ontelbare producten die ons dagelijks leven verrijken. Zo produceert ons zoutbedrijf in Nederland en Denemarken hoogwaardig elektrolysezout voor de chemische industrie, strooizout voor de verkeersveiligheid en verschillende gedroogde en gezeefde zoutspecialiteiten. Ons succes is gebaseerd op hoge capaciteit en kwaliteit, betrouwbare service, lage kosten en continue innovatie.


Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van onze zoutfabrieken, met ook een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit. In dit continubedrijf verwerken wij ruwe pekel tot zout voor uiteenlopende toepassingen, waaronder consumptie door mens en dier.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nobian. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 27
7554RS HENGELO
+31 74 244 9111