Proces Technoloog Salt

Heb jij het talent en de creativiteit voor verbetering van processen bij het bekendste zoutbedrijf van Nederland? Wil jij samen met technologen, engineers, monteurs en operators werken aan procesoptimalisatie? Zoek jij een boeiende baan die vraagt om theoretische kennis, managementcapaciteiten én people skills? Nobian heeft een vacature voor een ervaren technoloog en voor een schoolverlater.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw uitdaging als Proces Technoloog Salt

Als Proces Technoloog Salt lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van procestechnologische oplossingen om de kwaliteit én veiligheid van onze processen én producten op een steeds hoger plan te brengen. Je identificeert mogelijke verbeteringen, werkt deze uit tot concrete oplossingen en draagt bij aan de realisatie. Je werkt hierbij zowel individueel, multidisciplinair als met interne- als externe klanten. Als Proces Technoloog Salt werk je zowel aan dagelijks opkomende zaken als aan strategische projecten welke typisch toegepast worden op de middel- en lange termijn. Je staat dicht bij de processen. Zo ben je zelf betrokken bij trouble shooting in overleg met de operators en maintenance engineers, wiens praktische ervaring je meeneemt in het optimalisatieproces. Belangrijke neventaken zijn risk en projectmanagement, het opzetten van projectstudies, het opzetten van verbeteringsplannen en het beoordelen van en rapporteren over de resultaten.

Functievereisten

  • HBO of WO-opleiding chemische-, proces- of fysische technologie
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de chemische industrie of voor een junior: schoolverlater HBO / WO chemische technologie
  • Flexibel in communicatie op alle niveaus, van operator tot management
  • Overtuigend en positief in regulier- en projectoverleg
  • Innovatief, conceptueel én analytisch denker
  • Leiderschap in het verbeteren van veiligheidsbewustzijn en procesveiligheid
  • Resultaat-, klant- en kwaliteitsgerichte teamworker met oog voor procesveiligheid
  • Prioriteiten weten te stellen, spin in het web.

Aanbod

Dit kun jij van ons verwachten

Boeiend aan deze functie is dat je veel ruimte krijgt voor je eigen innovatieve visie in teams met zowel hands-on praktijkmensen als meer abstract-theoretisch ingestelde collega's. Juist door die diversiteit kom je soms tot originele en effectieve oplossingen. Natuurlijk altijd op een gezonde theoretische basis en met scherp oog voor de QHSE-aspecten. Nobian Salt is een Europees actief bedrijf dat talent herkent en stimuleert om zichzelf te ontplooien. Dit betekent dat je met de juiste instelling en kwaliteiten heel ver kunt komen.

Bedrijfsprofiel Nobian

Meer info over Nobian Salt Hengelo

Zout staat aan het begin van de geïntegreerde keten bij Nobian. Het kwalitatief hoogwaardige zout van zoutfabrieken van Nobian Salt wordt lokaal, nationaal én internationaal ingezet voor diverse industriële doeleinden, met name voor de productie van chloor. Al 100 jaar zijn Twente en zout onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bijna 5% van het bruto regionaal product Twente is te herleiden naar de zoutproductie van Nobian in Hengelo. In de fabriek aan de boortorenweg produceren wij zeer zuiver zout voor de industrieën van Rotterdam tot aan het Ruhrgebied.  Met behulp van de laatste technieken en in samenspraak met de omgeving zorgen wij ervoor dat het zout ook op een veilige en verantwoordelijke manier wordt geproduceerd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nobian. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 27
7554RS HENGELO
+31 74 244 9111