Werkstudent Informatica, Advanced technology, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek

NNTS heeft studenten nodig met kennis van verschillende technische disciplines. Kennis van vakgebieden zoals elektrotechniek, informatica en werktuigbouwkunde kan allemaal in de praktijk gebracht worden binnen onze uitdagende projecten. Bij NNTS krijg je ook de mogelijkheid door te groeien naar een meer leidinggevende rol.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2022
Aantal uur
10
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als werkstudent, ben je samen met andere werkstudenten verantwoordelijk voor de uitvoering van een bepaald project, onder leiding van een ervaren projectleider. Voor deze projecten werk je 8-12 uur in de week, waarbij je jouw werktijden flexibel in kunt vullen. Je houdt je bezig met uitdagende innovaties in opdracht van diverse interessante bedrijven. In samenwerking met de andere teamleden lever je een professioneel resultaat volgens de verwachtingen van de opdrachtgever en de eindgebruikers van het product.

Bedrijfsprofiel No Nonsense Technical Solutions

NNTS is een ingenieursbureau dat aan allerlei innovatieprojecten werkt met teams van werkstudenten onder leiding van een ervaren projectleider. NNTS is opgericht in 2015 door een student en bestaat nog steeds grotendeels uit studenten! Wij bieden de mogelijkheid om samen met medestudenten onder de juiste begeleiding relevante werkervaring op te doen. Bij ons krijg je de juiste flexibiliteit die nodig is om het werk te kunnen combineren met je studie. Klinkt goed hè? Wij bieden de unieke kans om verantwoordelijkheid te krijgen als werkstudent in onze projecten, waar andere bedrijven je vaak een laagdrempelig klusje geven.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NNTS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie