Werkstudent Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Informatica

NNTS is op zoek naar een Werkstudent Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Informatica.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2022
Aantal uur
10
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Samen met een team van werkstudenten werk je aan de inrichting van een complete kweek/productie lijn. Voorbeelden van werkzaamheden zijn onder andere het brainstormen over oplossingen, ontwerpen van nieuwe machines, het ontwikkelen van software applicaties voor de aansturing van deze machines en het leveren van productietekeningen aan productiepartners. Daarnaast worden er regelmatig prototypes gemaakt om de ontwerpen te valideren en optimaliseren. Idealiter ben je gemiddeld minimaal 8-12 uur per week beschikbaar.

Bedrijfsprofiel No Nonsense Technical Solutions

NNTS is een ingenieursbureau dat aan allerlei innovatieprojecten werkt met teams van werkstudenten onder leiding van een ervaren projectleider. NNTS is opgericht in 2015 door een student en bestaat nog steeds grotendeels uit studenten! Wij bieden de mogelijkheid om samen met medestudenten onder de juiste begeleiding relevante werkervaring op te doen. Bij ons krijg je de juiste flexibiliteit die nodig is om het werk te kunnen combineren met je studie. Klinkt goed hè? Wij bieden de unieke kans om verantwoordelijkheid te krijgen als werkstudent in onze projecten, waar andere bedrijven je vaak een laagdrempelig klusje geven.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NNTS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie