Parttime Accountmanager

Ben je student, sociaal aangelegd en enthousiast over nieuwe technische innovaties? En vind jij het leuk om anderen te overtuigen? Dan is NNTS op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2022
Aantal uur
12
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als accountmanager is het doel om nieuwe projecten binnen te halen via warme en/of koude acquisitie. Je benadert hiervoor potentiële klanten door het hele land om te kijken of er mogelijkheden zijn voor zowel projecten als uitzendwerk. Deze hebben altijd een technische draai. Verder bezoek je ook regelmatig relevante evenementen om te netwerken of om zelf te presenteren. Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 8 uur per week beschikbaar is voor de rol van accountmanager om het team te versterken.

Je komt in een klein team en werkt direct samen met de eigenaar van NNTS en andere accountmanagers. Hierdoor kun je ook meedenken wat betreft marktkansen en ontwikkelingen en hoe NNTS hier het beste op kan inspelen. Ben jij de brug tussen onze engineers en de klanten?

Functievereisten

  • Je houdt van netwerken, overtuigend verkopen en bent ondernemend ingesteld.
  • Je bent goed in presenteren en spreken in het openbaar.
  • Je werkt gestructureerd.
  • Een technische achtergrond is geen vereiste, maar wel een pre.

 

Aanbod

  • Een uitdagende bijbaan.
  • Veel variatie in het werk.
  • Talloze kansen om te netwerken met interessante bedrijven.
  • Veel vrijheid om zelf initiatief te nemen.
  • Ervaring opdoen met, en leren over, de aanpak van technische complexe projecten. Krijg inzicht in het traject van een probleem of vraagstelling bij de klant tot aan de gerealiseerde oplossing.

Bedrijfsprofiel No Nonsense Technical Solutions

NNTS is een ingenieursbureau dat aan allerlei innovatieprojecten werkt met teams van werkstudenten onder leiding van een ervaren projectleider. NNTS is opgericht in 2015 door een student en bestaat nog steeds grotendeels uit studenten! Wij bieden de mogelijkheid om samen met medestudenten onder de juiste begeleiding relevante werkervaring op te doen. Bij ons krijg je de juiste flexibiliteit die nodig is om het werk te kunnen combineren met je studie. Klinkt goed hè? Wij bieden de unieke kans om verantwoordelijkheid te krijgen als werkstudent in onze projecten, waar andere bedrijven je vaak een laagdrempelig klusje geven.  

 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NNTS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie