Allround Service Monteur

Niverplast is op zoek naar een Allround Service Monteur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-12-2020
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Als service monteur bij Niverplast ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij onze klanten op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's (de andere service monteurs) en onze klant op locatie. Je adviseert en helpt onze klanten bij hun klachten en vragen. Je weet de wensen van de klant op de juiste manier te vertalen naar een passende oplossing.

Bedrijfsprofiel Niverplast B.V.

Binnen Niverplast ga je samenwerken met ruim 180 collega's. (rustig maar, je hoeft ze niet meteen allemaal vanaf dag 1 te kennen, maar we willen wel graag dat collega's elkaar kennen). Samen met je collega service monteurs vormen jullie een hecht team binnen Niverplast.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Niverplast. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Baruch Spinozastraat 2
7442 PD NIJVERDAL
+31 548 538 393