Allround Service Monteur

Niverplast is op zoek naar een Allround Service Monteur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als service monteur bij Niverplast ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij onze klanten op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's (de andere service monteurs) en onze klant op locatie. Je adviseert en helpt onze klanten bij hun klachten en vragen. Je weet de wensen van de klant op de juiste manier te vertalen naar een passende oplossing.

Functievereisten

Je hebt een diploma. Of niet. Ons maakt het niet uit. Jouw praktisch denkende hoofd en je uitvoerende handen is waarom we jou zo graag willen hebben. Je hebt ruime ervaring in het mechanische en elektrische aspect van machines. Je bent creatief en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je kunt goed genoeg Engels en Duits praten om een leuke mop te vertellen en je bent communicatief vaardig. Je neemt initiatief, bent creatief en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent bereid om te reizen (maximaal 5 dagen achter elkaar) over het algemeen maandag t/m vrijdag. Je hebt een flexibele houding tav werk- en reistijden. Je bent niet perfect, maar wel perfect jezelf. Dat kun je bij ons zijn.

Aanbod

Wij vinden jou belangrijk. Jouw talent, ideeën en energie kunnen ervoor zorgen dat Niverplast straalt de komende jaren.


  • Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
  • Wij vinden talent belangrijk! Je krijgt ruimte om een opleiding, cursus of workshop te volgen
  • Twee keer per jaar, voor de bouwvak vakantie en vlak voor kerst, organiseren wij een personeelsfeest voor alle collega’s en jullie partners
  • Wij stimuleren om zelf ook uitjes te organiseren, Niverplast draagt 75% van de kosten. Zo wordt er jaarlijks een ski trip georganiseerd.
  • Je kan je broodtrommel op sommige dagen thuis laten, want op deze dagen wordt er lunch verzorgd. Of wat dacht je van een plakje cake elke dinsdagochtend bij de koffiepauze?
  • Vrijdag om 16.30 uur luiden we het weekend in en is het tijd voor een heerlijk koud biertje, een wijntje of glaasje fris.
  • Tijdens de pauze of op vrijdag middag kan je in ons café poolen, tafelvoetballen en FIFA spelen. Soms wordt er een FIFA toernooi georganiseerd.
  • Na werktijd is er de mogelijkheid om op verschillende tijden een Full Body Workout te volgen tijdens de small group trainingen. Buiten deze lessen kan je vrij gebruik maken van de attributen in onze sportschool.
  • Er is een ruime collectie bedrijfskleding in veel verschillende kleuren.
  • Elke collega met een vast contract wordt gekoppeld aan een kindje in Kenia via stichting Compassion. Niverplast sponsort en jij bent verantwoordelijk voor het contact.

Bedrijfsprofiel Niverplast B.V.

Binnen Niverplast ga je samenwerken met ruim 180 collega's. (rustig maar, je hoeft ze niet meteen allemaal vanaf dag 1 te kennen, maar we willen wel graag dat collega's elkaar kennen). Samen met je collega service monteurs vormen jullie een hecht team binnen Niverplast.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Niverplast. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Baruch Spinozastraat 2
7442 PD NIJVERDAL
+31 548 538 393