Monteur van Truck tot Oplegger

Ben jij een ware Bedrijfsautotechnicus? Nijwa Groep in Twente is op zoek naar een Monteur van Truck tot Oplegger.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Het is 8 uur 's ochtends, tijd om te beginnen! Van de service coördinator ontvang je de eerste klus voor vandaag. De remschijven van een truck moeten vervangen worden en er is een probleem met de laadklep van de oplegger. Vol overgave klaar je deze klus.


Dan is het pauze. Het is vrijdag en dat betekent tijd voor een lekker patatje! Je kletst wat met je collega’s en na wat goede grappen ga je weer aan de slag. Een chauffeur is zojuist binnengekomen met een motorstoring. Samen neem je het probleem door. Je stelt diagnoses op zoek naar het euvel. Gevonden! Voor sommige lastige reparaties moet je je echt in de techniek vastbijten. Dit vind jij juist leuk en past goed bij jou. Nadat je de reparatie hebt uitgevoerd gaat de klant weer tevreden op pad. Vandaag heb je een servicedienst, zoals dat eens in de 9 weken gaat en krijg je de mobiele telefoon mee naar huis. Jij staat voor bereikbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit, net zoals wij jou kwaliteit bieden. Je vindt die flexibiliteit zelf ook prettig want voor jou betekent dit bijvoorbeeld dat als je een avonddienst draait, je de volgende ochtend vrij bent en nog rustig de boodschappen kunt gaan doen of nog even je paspoort kunt ophalen bij het gemeentehuis.


Vast contract

Over arbeidsvoorwaarden hoeven we het niet te hebben, want die zijn buitengewoon goed! Niet alleen in de beloning die je krijgt maar ook in de waardering. Wij bieden je namelijk na 2 maanden, als het jou en ons goed bevalt, direct een vast contract aan. Daarnaast krijg je de ondersteuning in alle stappen die je wilt nemen om nog beter in je vak te worden. Van een volledige opleiding tot een korte specialisatie, net waar jij behoefte aan hebt.

Functievereisten

  • mbo werk- en denkniveau en één van de volgende technische opleidingen gevolgd zoals autotechnicus, bedrijfsautotechniek of technisch specialist
  • ervaring met het aansluiten van elektronica
  • altijd de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste techniek
  • net als wij een echt Truck hart en diesel in je bloed
  • zin om ons fulltime te komen vergezellen in een goed uitgeruste werkplaats

Bedrijfsprofiel Nijwa Groep

Nijwa Groep is dé truck- en bedrijfsautodealer voor Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in de provincie Groningen, Drenthe en Overijssel. En daar zijn we trots op! We zijn al sinds 1967 een geroutineerd familiebedrijf waar persoonlijke aandacht voor klant en collega voorop staat. Met onze blik op de toekomst vormen we een hecht en oersterk team waarmee we samen en met plezier werken aan het waarmaken van grenzeloze kwaliteit voor onze klanten. Doe je mee?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nijma Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Vormerij 12
7621 HL BORNE
074 - 2472 500