Applicatiebeheerder / Business Consultant

Word jij enthousiast van nieuwe technologie? Nijwa Groep in Twente is op zoek naar een Applicatiebeheerder / Business Consultant.


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je wordt onderdeel van het team van applicatiebeheerders en data-analisten, een team van jonge en goed opgeleide professionals die een passie hebben voor het slim inzetten van moderne technologie om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en te vernieuwen en onze klanten meerwaarde te kunnen bieden. Ze doen dit voor zowel Nijwa Groep, een Volvo en Renault truckdealer bedrijf, als Nijhof-Wassink, een internationaal logistiek dienstverlener. 


Jouw werkzaamheden spelen zich af op het snijvlak van Business en IT. Daarnaast onderhoud je contacten met de servicedesk en ontwikkelaars van onze leveranciers. Je ondersteunt de business in het gebruik van de applicaties. Naast het onderhouden van de huidige inrichting van de applicaties speel je vooral een actieve rol in het verder ontwikkelen van de functionele inrichting. Je vertaalt wensen van de business in concrete oplossingen en implementeert deze. Daarnaast heb je zelf ook een scherp oog voor het verbeteren van bestaande werkwijzen door het optimaal en slim inzetten van de applicaties. Bij de implementatie van nieuwe functionaliteiten en releases draag je zorg voor het uitvoeren en begeleiden daarvan. Je werkt daarbij nauw samen met de key-users en de IT afdeling. Je wordt een expert met diepgaande kennis van zowel de bedrijfsprocessen als de applicaties. Je fungeert graag als spin in het web.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een afgeronde bachelor of master Bedrijfskundige informatica of (Technische) Bedrijfskunde en hebt sterke interesse in de toepassing van software en technologie.
  • Je hebt daarbij minimaal 2-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een logistieke of automotive omgeving. 
  • Je hebt een klant en servicegerichte instelling. Je weet makkelijk aansluiting te vinden bij collega’s en kunt je verplaatsen in hun dagelijkse werkzaamheden.
  • Je vindt het prettig om projectmatig te werken en bent ontdekkend en vernieuwend ingesteld. Je hebt van nature een drive om processen en werkzaamheden makkelijker, slimmer en sneller te maken en je beschikt daarvoor over de juiste kennis om dit te realiseren.
  • Kennis van Microsoft Dynamics Nav, SQL en integratie technieken zijn een pre.
  • Je hebt een natuurlijke interesse in nieuwe technologieën als robotics en machine learning.
  • Internationale werkzaamheden zie je als een mooie uitdaging en afwisseling. 

Aanbod

Bij de Nijhof-Wassink Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijhof-Wassink Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nijwa Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Vormerij 12
7621 HL BORNE
074 - 2472 500