Allround Constructiemedewerker Trucks

Ben jij als ware (Bedrijfs)autotechnicus gedreven en servicegericht? Nijwa Groep in Twente is op zoek naar een Allround Constructiemedewerker Trucks.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Constructiemedewerker zorg jij ervoor dat alle nieuwe vrachtwagens worden voorzien van klant specifieke wensen. Dit zijn onderdelen of systemen die niet door de Volvo en Renault Trucks fabriek op de vrachtwagens worden geplaatst. Met jouw inzicht en creativiteit ga jij op zoek naar de beste technische oplossing voor klant en truck. Zoals het vermaken of aanpassen van kisten, tanken, compressoren, afzetsystemen en chassis. Samen met jouw collega’s van de buitendienst bespreek je de wensen en inzet. Daarnaast heb je ook direct contact met de klanten en leveranciers en zorg je, op basis van de gestelde deadline, voor jouw eigen planning. Als teamlid van Nijwa Rijssen help jij met jouw technische oplossingen mee om de beste truck en service aan onze klanten te leveren.

Functievereisten

  • Mbo werk- en denkniveau en een opleiding tot autotechnicus of bedrijfsautotechniek gevolgd
  • TIG lasdiploma
  • Altijd de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste techniek
  • Net als wij een echt truck hart en diesel in het bloed
  • Zin om ons fulltime te komen vergezellen in een goed uitgeruste werkplaats

Bedrijfsprofiel Nijwa Groep

Nijwa Groep is dé truck- en bedrijfsautodealer voor Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in de provincie Groningen, Drenthe en Overijssel. En daar zijn we trots op! We zijn al sinds 1967 een geroutineerd familiebedrijf waar persoonlijke aandacht voor klant en collega voorop staat. Met onze blik op de toekomst vormen we een hecht en oersterk team waarmee we samen en met plezier werken aan het waarmaken van grenzeloze kwaliteit voor onze klanten. Doe je mee?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nijwa Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Vormerij 12
7621 HL BORNE
074 - 2472 500