Montage medewerker

Werk je graag met je handen, ben je flexibel, vind je het leuk om te assembleren of met hout te werken? Heb je andere kwaliteiten die je ons wilt laten zien? Solliciteer dan bij Nijhuis toelevering!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-7-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

,

Aanbod

Wij bieden je een organisatie waarin je autonoom mag functioneren, waarbij je dagelijks jouw en onze grenzen mag verleggen en samen met ons een nieuwe toekomst mag realiseren. Daarbij bieden we je de ruimte om de passie voor jouw vak dagelijks te etaleren en geven je de ruimte om deze naar behoefte aan te vullen met inspirerende bezoeken in de buitenwereld om je inzichten te vergroten en je passie bij te tanken.


Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden die flexibel in te vullen zijn en waar je zelf mag bepalen waar het accent ligt, alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, de vrijheid om je eigen tijd in te delen en natuurlijk een enthousiast team met leuke collega’s.

Bedrijfsprofiel Nijhuis Toelevering B.V.

,

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nijhuis toelevering. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Molendijk Noord 90B
7461 JE RIJSSEN
0548 53 53 00