Frontoffice medewerker Learning & Development

Ben jij organisatorisch sterk? Wil jij een baan waarin jouw inbreng belangrijk is? Dan is deze functie bij Nijhof Wassink perfect voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-8-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In deze parttime functie (28 tot 32 uur) coördineer en faciliteer jij de leertrajecten van alle medewerkers van de Nijhof-Wassink Group. Het gaat hierbij om bedrijfs-brede, branche specifieke én individuele leertrajecten. Wij starten op korte termijn met de implementatie van een Leermanagementsysteem (LMS). In dit traject vervul je een onmisbare rol zowel tijdens als na de implementatie van dit systeem. In deze nieuwe functie is volop ruimte voor je persoonlijke inbreng. De groei van ons bedrijf impliceert ook de groei van deze functie en dus de ontwikkeling van jou als nieuwe collega. 


Hier houd je je o.a. dagelijks mee bezig:


 • Zorgen dat de L&D administratie op orde is en daarnaast rapporteer je aan je collega’s over de voortgang (deelnemersadministratie en registratie van resultaten)
 • Het organiseren van trainingen; je hebt contact met de trainer en trainingsbureaus en bewaakt de prijsafspraken met hen, je informeert de organisatie, plant de trainingen in op de locaties en regelt de benodigdheden
 • Het verzamelen van feedback na trainingen om de kwaliteit te bewaken bij zowel trainers als cursisten
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en leveranciers 
 • Sparren met je collega’s om onze dienstverlening te blijven verbeteren 

Functievereisten

 • Je hebt een MBO + diploma en bij voorkeur werkervaring soortgelijke functie
 • Kennis van code 95 is een pre
 • Je communiceert op een prettige en duidelijke manier en je bent servicegericht 
 • In jouw omgeving sta je bekend als iemand die stressbestendig is, volhardend, planmatig en oplossingsgericht
 • Je houdt goed overzicht en stelt de juiste prioriteiten. Je overziet het grotere plaatje.

Aanbod

Een mooie functie waarbij we met z’n 3-en het L&D-team vormen (HR/L&D manager, L&D specialist en trainingscoördinator) en daarbij onderdeel uitmaken van het grotere HR team. Zowel in dit team als organisatie-breed heerst er een collegiale, positieve sfeer. Wij bieden jou verder:


 • Een dienstverband van 28 tot 32 uur per week 
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met marktconform salaris 
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, met een laptop en telefoon van de zaak
 • Korting op je zorgverzekering en wij betalen voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten
 • Als sociaal familiebedrijf vinden we goed collegiaal contact belangrijk. Zo organiseren we gezellige events en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af

Bedrijfsprofiel Nijhof-Wassink

Nijhof-Wassink Group is een stabiel, internationaal opererend familiebedrijf met 1.750 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. Samen zorgen we ervoor dat we het beste bedrijf in de logistieke branche zijn. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we in jou investeren: in je professionele ontwikkeling én in jouw persoonlijk welzijn. 


Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België. Voor producenten en leveranciers van zowel ADR als NON-ADR goederen vervoert Nijhof-Wassink een grote variatie aan droge en natte bulkproducten. Daarnaast verzorgt Nijhof-Wassink vanuit haar verschillende vestigingen de op- en overslag van deze goederen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nijhof Wassink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Galvanistraat 18
7461 JC RIJSSEN