Adviseur Kwaliteit Arbo en Milieu

Wegens sterke groei van de organisatie is Nieuwhuis Consult op zoek naar: Adviseur Kwaliteit Arbo en Milieu

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De adviseur als sleutel tot succes

Nieuwhuis Consult voert adviesprojecten uit op het gebied van kwaliteitszorg, veiligheid, arbo, informatiebeveiliging en MVO. Kijk op onze website om een indruk te krijgen van deze werkzaamheden. De adviseur is hier echter de belangrijke sleutel tot succes. Onze adviesproducten zijn hierbij onze instrumenten; organisatieverbetering het doel.


Wat je doet?

Als adviseur werk je zelfstandig of met één of meerdere collega’s. Je vervult de rol van adviseur binnen projecten bij de opdrachtgevers op het gebied van kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van het eindresultaat en veelal vervul je de rol van projectleider. Je maakt zelfstandig adviesrapportage(s), managementsystemen en projectplannen. Je verzorgt daar waar nodig presentaties en je begeleidt mensen bij het in gang gezette implementatietraject. Je schuwt hierbij niet om zelf de handen uit mouwen te steken, waarbij je het op te leveren resultaat nimmer uit het oog verliest.

Functievereisten

Wat verlangen wij?

Als adviseur heb je ten minste 2 jaar ervaring en heb je een HBO / Academische opleiding afgerond met bij voorkeur een bedrijfskundige achtergrond. Daarnaast beschik je over relevante (implementatie) kennis en ervaring met KAM-gerelateerde werkzaamheden. Te denken valt hierbij aan uitvoeren Risico-Inventarisatie en -Evaluatie, ISO 9001 en ISO 14001.  Je hebt een brede interesse in risico’s binnen de organisatie en weet risicomanagement op een praktische wijze te vertalen naar de behoefte van de klant. Je beschikt over een commerciële instelling. Ervaring in het verzorgen van trainingen is een pré. Op dit moment zijn we nadrukkelijk op zoek naar een adviseur die ons kan helpen onze groeiambities te verwezenlijken.


Tot slot beschik je over de basisvaardigheden noodzakelijk voor het goed functioneren als extern adviseur (initiatief, klantgerichtheid, sensitiviteit en commerciële vaardigheden). Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, een sterke persoonlijkheid, gevoel voor humor en een flexibele instelling complementeren je persoonlijke profiel.


Aanstormend talent?

Ook jonge professionals met enkele jaren ervaring zouden prima in dit profiel kunnen passen en nodigen we dan ook nadrukkelijk uit om te solliciteren. Voor de high potential hebben we een opleidings- en trainingsprogramma op maat zodat je in een korte tijd een enorme ontwikkeling doormaakt tot volwaardig adviseur.

Aanbod

  • Een professionele werkomgeving waarin plezier, passie en groei centraal staan
  • Een steile leercurve. Periodieke ontwikkeldagen en werksessies met collega’s voor persoonlijke en professionele groei.
  • Een geweldig team om mee samen te werken dat bestaat uit gedreven en enthousiaste collega’s
  • Marktconform salaris en bonus
  • Een lease auto, telefoon en laptop
  • Flexibele werkomgeving bij de klant, thuis of op kantoor

Bedrijfsprofiel Nieuwhuis Consult

Al jaren blijkt de praktische en kwaliteitsbewuste aanpak van Nieuwhuis Consult een houvast voor veel instellingen en ondernemers.


Kern van de organisatie is een hecht team van ervaren adviseurs en trainers. Hierin zijn kennis, inzicht, veel praktische ervaring en kwaliteitsbewuste ideeën samengevoegd. De adviseur kan een beroep doen op ervaren specialisten op het gebied van kwaliteitszorg, arbo, informatiebeveiliging en MVO. Een goed op elkaar ingespeeld team vol kennis en enthousiasme. Zowel de adviseurs als de meeste specialisten zijn bij Nieuwhuis Consult in dienst. Vanuit Denekamp, Alphen aan den Rijn en Groningen beschikt Nieuwhuis Consult over een landelijke dekking.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nieuwhuis Consult. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie