Stage: HR

Zoek je een stageplek waar je meer mag doen dan kopietjes maken en koffie halen? Weet je hoe je op een leuke, creatieve manier mensen aan een baan helpt? Dan heeft Nibag dé stageplek voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als stagiair bij Nibag HR Solutions bestaan jouw hoofdtaken uit het ondersteunen bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor (toekomstige) vacatures. Samen met je begeleider voer je sollicitatiegesprekken met kandidaten en voortgangsgesprekken met huidige werknemers. Al met al ben je met veel verschillende taken bezig op één dag die je zelfstandig mag uitvoeren wanneer je hier aan toe bent. Een dag bij Nibag HR Solutions is daarom nooit hetzelfde!

Functievereisten

  • Je bent een HBO student HRM, Commerciële Economie, MER, SBRM of volgt een minor in de richting van HRM;
  • Je bent communicatief sterk en schrijft makkelijk leuke posts en LinkedInberichten;
  • Je houdt van gezelligheid en samen resultaten boeken;
  • Je plant je werkzaamheden goed, zodat er wekelijks op het werk tijd overblijft om aan je schoolopdrachten te werken. Je wilt natuurlijk wel tijd overhouden om met vrienden af te spreken.

Aanbod

  • Flexibele uren tussen 8.30 uur en 17.30 uur op ons kantoor in Hengelo
  • Samen lunchen (op kosten van de zaak)
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Eigen (ruime) werkplek en er zijn wekelijkse feedbackmomenten
  • Je krijgt uiteraard een stagevergoeding (marktconform)
  • Indien van toepassing worden ook je reiskosten vergoed

Bedrijfsprofiel Nibag

Nibag HR Solutions bemiddelt vakmensen in veelal vastgoed gerelateerde functies, van financieel controllers, energiecoach Wonen, manager Vastgoed tot bouwkundige tekenaars. Voor zowel technische professionals als opdrachtgevers in deze branche zijn wij hét gespecialiseerde adres. Je komt te werken in een klein, informeel team, waar je de kans krijgt om jezelf te mogen ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nibag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Demmersweg 22
7556 BN HENGELO
088 9 600 900