Learning & Development Manager

Ben jij een inspirator met een hoge gunfactor en heb jij een passie voor de ontwikkeling van (young) professionals? Dan is dit dé uitdaging voor jou. Met jouw ervaring in coaching weet jij als geen ander hoe jij de professionals van NextGen kunt inspireren, overtuigen en motiveren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat doe je als Learning & Development Manager bij NextGen?

Als Learning & Development Manager ben je eindverantwoordelijk voor ons Next Level-programma. Jij zorgt ervoor dat het programma inhoudelijk aangesloten blijft bij de behoeften in werk van de generaties Y en Z. Door continu te verbeteren bewaak jij de kwaliteit. Ook ben jij functioneel verantwoordelijk voor onze Talent Coach. In de toekomst zullen dit Talent Coaches zijn. Want wij willen als organisatie groeien.


Naast het continu verbeteren van het Next Level-programma begeleid je intervisie bijeenkomsten én ben je zelf ook coach van maximaal 20 professionals. Je voert coaching gesprekken met hen en evaluatiegesprekken met de opdrachtgevers. Tijdens deze gesprekken zorg jij ervoor dat NextGen het maximale doet om groei te realiseren. Voor zowel onze professionals als onze opdrachtgevers.


Jij coacht en begeleidt de professionals niet alleen ten behoeve van hun persoonlijke ontwikkeling, maar jij bent ook betrokken bij hun vakgerichte ontwikkeling. Dit doe je door hun Green Belt-projecten te volgen. Ook weet jij de feedback over onze dienstverlening op de juiste manier te vertalen naar onze interne organisatie. En deze neem jij mee in de verdere ontwikkeling.


Wij zitten niet stil. Er liggen namelijk een aantal toffe uitdagingen op je te wachten. Eén daarvan is het accrediteren van ons Next Level-programma als volwaardige hbo-opleiding.


Het team

Wat maakt het nou zo leuk om bij NextGen te werken? Onze mensen maken wat NextGen zo uniek maakt. Gewoon doordat zij zichzelf zijn. Enthousiast, positief, vol energie en met een enorme drive.


Wij zien onszelf dan ook als méér dan recruiters. Er is geen bureau dat werkgeverschap richting de mensen invult zoals wij dat doen: persoonlijke ontwikkeling, aandacht voor de mens en leuke dingen doen met elkaar. Deze filosofie vormt de basis in alles dat we doen. En daarmee willen wij ook het verschil maken.


Veel vrijheid, flexibiliteit en ruimte voor eigen ontwikkeling. Dat is waar wij bij NextGen in geloven. Wij vertrouwen erop dat iedereen binnen ons team zijn of haar werkzaamheden uitvoert met de beste intenties. Wat je geeft krijg je ook terug. Daar zijn wij van overtuigd.


En aan gezelligheid is er ook zeker geen gebrek. Teamuitjes met thema's, een kerstborrel en de domibo mag natuurlijk ook niet ontbreken. Een goede balans tussen plezier en werk. Dat is wat wij belangrijk vinden.

Functievereisten

 • Minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding;
 • Je beschikt over relevante werkervaring op het gebied coaching, training en/of ontwikkeling;
 • Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar en bereid te reizen door heel Nederland;
 • Je kunt een aardig woordje Engels en kan als het nodig is coaching en training in het Engels geven;
 • Je herkent jezelf grotendeels in: communicatief vaardig, toegankelijk, zelfstandig, creatief, oplossingsgericht en gedreven;
 • Gevoel voor mensen;
 • Je hebt een sterk empathisch vermogen en een hoog energieniveau.

Aanbod

 • Een leuke uitdagende functie voor minimaal 28 uur per week;
 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen, waaronder de mogelijkheid om jezelf als trainer (verder) te ontwikkelen;
 • Goede arbeidsvoorwaarden met onder andere een teambonus;
 • Een laptop en telefoon;
 • 27 vakantiedagen;
 • Informele werksfeer in een leuk team, met een open bedrijfscultuur;
 • Gezellige borrels, feestjes en activiteiten.

Bedrijfsprofiel NextGen

De toekomst vraagt om medewerkers met nieuwe skills. Ambitieuze professionals die zichzelf blijven ontwikkelen en daarmee voorop willen lopen. Maar hoe match je het juiste talent met de juiste organisatie? En hoe benut je ieders potentieel?


NextGen combineert detachering met gerichte coaching en ontwikkeling van (young) professionals in Supply Chain & Operations. Wij versterken organisaties met ambitieuze professionals, die wij uitrusten met de skills om vanaf dag één van waarde te zijn in het verbeteren van processen en (dus) het besparen van kosten. Als talent doe je essentiële werkervaring op terwijl je tegelijkertijd wordt geholpen in je persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling. Met training en begeleiding op maat. Want talent groeit pas echt als het de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NextGen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Stationsstraat 1
7622 LW BORNE
+31 (0)85 48 48 131