Logistiek medewerker

Ter aanvulling van het logistieke team is New Aspect BV op zoek naar een Logistiek medewerk(st)er. Werk jij graag in teamverband? Denk jij in oplossingen en ben je initiatiefrijk? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen:

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele goederenstroom binnen het bedrijf, van opslag tot verzending. Goederen die binnen komen van de binnenlandse en buitenlandse leveranciers moeten gecontroleerd worden op kwaliteit en kwantiteit en vervolgens leg je ze op de juiste locaties in het magazijn, zodat ze snel terug te vinden zijn als ze besteld worden. Daarnaast verzamel je alle bestelde producten in de klantboxen, verpak je goederen in de juiste verpakking welke je voorziet van de correcte product stickers en zorg je voor een nette en opgeruimde werkplek. Tevens controleer je je eigen orders en de orders van je collega’s loop je na ter tweede controle, zodat de klanten precies ontvangen wat ze besteld hebben. Aan het einde van de dag worden alle klantboxen gesloten en geadresseerd. Zodra alles klaar is voor verzending loop jij nog even een rondje om te kijken of alle werkzaamheden klaar zijn voor vandaag. Samen met je collega’s sluit je de dag af.

Functievereisten

In deze eigenschappen herken jij jezelf:

 • Je werkt precies, zorgvuldig en foutloos.
 • Je werkt hard, creëert kansen en je ziet wat er gedaan moet worden.
 • Samenwerken gaat jou van nature goed af, je draagt bij aan een goede sfeer en je laat duidelijk zien het gezamenlijke resultaat belangrijk te vinden.

 

Wat ze van je vragen:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Je bent op maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 19.00 uur beschikbaar en op vrijdag van 9.30 uur tot 18.30 uur.

Aanbod

Wat New Aspect BV jou biedt:

 • Marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring
 • Contract (40 uur) voor bepaalde tijd met zicht op een vaste aanstelling
 • Uitgebreide pensioenvoorzieningen
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis
 • Deelname aan de zeer interessante winstregeling
 • Vers fruit, koffie/thee/frisdrank en gekoeld bronwater
 • Een gezellig en enthousiast team met leuke collega's
 • Legendarische personeelsuitjes
 • Een dynamisch groeiend bedrijf met no-nonsense houding

Bedrijfsprofiel New Aspect BV

New Aspect is als voorstaand distributeur en een van de marktleiders op het gebied van smartphone en tablet accessoires in Nederland en België. De focus ligt op hun eigen merken waarvan Mobilize de belangrijkste is, daarnaast distribueren zij ook diverse andere A-merken. Hun totale assortiment bestaat uit ruim 12.500 verschillende artikelen en zij leveren meer dan een miljoen artikelen uit voorraad dagelijks uit aan de partners.


Inmiddels bestaan ze 17 jaar en hebben een gemêleerd en loyaal relatiebestand opgebouwd die actief zijn in verschillende markten en landen. Relaties van New Aspect zijn o.a. winkelketens, inkoopcoöperaties, webshops, ICT organisaties en zakelijke telecomdealers. Voor deze partners creëren ze kwalitatieve oplossingen waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Relaties beschouwen ze dan ook als volwaardig partner. Binnen New Aspect werken zij met een groep van ongeveer 40 enthousiaste collega’s. De sfeer is informeel en samenwerken staat bij hun voorop.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van New Aspect BV. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Generatorstraat 60
7556 RC Hengelo
+31(0)85-0656888