Financial Controller

Ter uitbreiding van het team is New Aspect BV op zoek naar een resultaatgerichte en integere financiële duizendpoot.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-5-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Wat zijn je werkzaamheden?

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de complete financiële administratie van hun bedrijf. Naast het uitvoeren van het debiteuren-, crediteurenbeheer en de salarisadministratie, neem je het initiatief om periodieke financiële (kosten-baten) analyses en rapportages te maken. Je bent sparringpartner voor de directie en je bent het eerste aanspreekpunt voor hun externe accountant.

Bedrijfsprofiel New Aspect BV

New Aspect is als voorstaand distributeur en een van de marktleiders op het gebied van smartphone en tablet accessoires in Nederland en België. De focus ligt op hun eigen merken waarvan Mobilize de belangrijkste is, daarnaast distribueren zij ook diverse andere A-merken. Hun totale assortiment bestaat uit ruim 12.500 verschillende artikelen en zij leveren meer dan een miljoen artikelen uit voorraad dagelijks uit aan de partners.


Inmiddels bestaan ze 17 jaar en hebben een gemêleerd en loyaal relatiebestand opgebouwd die actief zijn in verschillende markten en landen. Relaties van New Aspect zijn o.a. winkelketens, inkoopcoöperaties, webshops, ICT organisaties en zakelijke telecomdealers. Voor deze partners creëren ze kwalitatieve oplossingen waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Relaties beschouwen ze dan ook als volwaardig partner. Binnen New Aspect werken zij met een groep van ongeveer 40 enthousiaste collega’s. De sfeer is informeel en samenwerken staat bij hun voorop.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van New Aspect BV. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Generatorstraat 60
7556 RC Hengelo
+31(0)85-0656888