Python developer – Logistics Tribe

Nedap is op zoek naar een Python developer – Logistics Tribe.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
5-3-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Python Developer in de Logistics Tribe werk je aan onze communicatie applicaties. Binnen het communicatieteam bieden we een veilige manier van communicatie die integreert met de Ons Suite. Veel zorgtaken die door werknemers in de zorgsector worden uitgevoerd, vereisen een vorm van communicatie. Een overdracht tussen diensten, discussies over de zorg voor een cliënt, het ruilen van diensten, en meer. Onze berichten-app heeft tot doel multidisciplinaire teams, collega's en cliënten naadloos en effectief samen te laten werken.


Als Python Developer werk je aan de backend van onze berichten-app om de functionaliteit te verbeteren en uit te breiden en te integreren met de rest van de suite. Je zult helpen bij het stellen van prioriteiten en communiceren met collega's waarom, wanneer en wat we aan het bouwen zijn.

Functievereisten

Vereiste ervaringen en skills

Wie zijn op zoeken naar jou als:


  • Je neemt initiatief en bent niet bang om een discussie te starten als je denkt dat we het beter kunnen doen.
  • Je bent georganiseerd en hebt sterke communicatieve vaardigheden.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in Python
  • Je bent kritisch en houdt van constructieve discussies
  • Uitstekende beheersing van het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, kennis van het Nederlands is een pluspunt
  • Woonachtig/werkzaam in Europa.

Aanbod

Ons aanbod


Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Waar jij op kunt rekenen in de rol van Python Developer:


  • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling.
  • Jij bepaalt de werk-privébalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt.
  • Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Wij kennen geen vast ontwikkelbudget. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet, waarin we samen met jou naar je potentieel kijken en hoe we dit verder kunnen ontplooien.

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Healthcare


Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Jouw team


Team communicatie is een klein team dat nauw samenwerkt en zeer gemotiveerd is om een succes te maken van onze applicaties. Hoewel we deel uitmaken van een grotere groep, heerst er binnen het team meer een agile startup-mentaliteit.


We zijn momenteel bezig met het testen van een nieuwe versie met veel extra functies en streven ernaar om een essentieel onderdeel van de Ons Suite te worden door communicatie beschikbaar te maken wanneer en waar dat nodig is. We werken nauw samen met onze mobiele, support- en account management collega's om ervoor te zorgen dat we op dezelfde lijn zitten en snel kunnen reageren wanneer verandering nodig is.


Ons internationale karakter en de mix van mensen en culturen maken ons uniek. Het is de kracht van de ideeën en de energie die vrijkomen als wij Technology for Life creëren. Technologie die mensen helpt gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk. We doen dat vanaf ons hoofdkantoor, Nedap Campus in Groenlo en vanuit 11 locaties over de hele wereld. Nedap werd opgericht in 1929 en is sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111