Backend Developer MediKIT

Nedap is op zoek naar een Backend Developer MediKIT.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij team MediKIT geloven we in het creëren van innovatieve oplossingen, die de manier waarop huisartsenzorg wordt geleverd, vernieuwen. Onze kernwaarden - Sympathiek, Open, Pienter en Anders - vormen de basis van alles wat we doen. Met het huisartseninformatiesysteem (HIS) MediKIT zijn we bezig het werk in huisartsenpraktijken te verbeteren.


We bouwen MediKIT volledig op open standaarden. Het HIS is volledig gebaseerd op HL7 FHIR, een dossier- en uitwisselstandaard voor de zorg. En gestandaardiseerd systeem, waarbij eenvoudig andere partijen kunnen aansluiten is het uitgangspunt. Naast een centrale opslag werken we met microservices, en een FHIR-gebaseerde React frontend.


We zoeken een ervaren backend-developer die in Python wil ontwikkelen. Omdat het MediKIT-team nog klein is, kan je veel verantwoordelijkheid nemen. We bieden hierbij de mogelijkheid om verschillende projecten en onderwerpen op te pakken, en samen met de rest van het team te zorgen dat we MediKIT verder opschalen.

Functievereisten

Je vindt het leuk applicaties te ontwikkelen en verder te onderhouden. Je houdt van uitdagende problemen oplossen, en je vindt het leuk om bezig te zijn om applicaties schaalbaar en onderhoudbaar op te zetten. Of dat om te bouwen waar dat nog niet het geval is.


  • Ruime ervaring met het ontwikkelen van backend-applicaties
  • Kennis van Python, of de wil om het te leren
  • Ervaring met het schaalbaar opzetten van applicaties
  • Kennis van SQL-databases, en ervaring met hoe die te optimaliseren
  • Kennis van PostgreSQL en JSON opslag is een pré
  • Fullstack-development-ervaring en kennis van react en typescript is een pré

Aanbod

Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als Backend Engineer:  


  • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
  • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
  • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.  

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

In het MediKIT team werken we als een hecht team met korte lijntjes. Het team bestaat momenteel uit dertien getalenteerde mensen, waaronder Development-, UX-, zorg-, verkoop- en design-experts. Samen streven we naar de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen die huisartsenzorg toegankelijker en effectiever maken. Als onderdeel van dit team, zul je nauw samenwerken met collega's die experts zijn in hun vakgebied en die gedreven zijn om het verschil te maken in de zorgsector.


Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Het MediKIT team is onderdeel van Nedap Healthcare. Je kan gebruik maken van de expertisen en ontwikkelmogelijkheden die een groot bedrijf kan bieden, terwijl je in een klein team werkt.


Het team werkt vaak remote, en is deels gebaseerd in Groenlo en deels in Den Bosch. Het is altijd ook mogelijk om op ons kantoor in Den Bosch, Utrecht of Groenlo te werken. Met enige regelmaat ontmoeten we elkaar op een van de locaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111