Android developer

Nedap is op zoek naar een Android developer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het ondersteunen van zorgprofessionals is de belangrijkste missie van Nedap Healthcare en dit doen we ook met behulp van een scala aan handige native mobiele apps.


Als Android developer zal je gaan werken aan 7 verschillende mobiele applicaties van Nedap Healthcare met meer dan 300.000 gebruikers. Voorbeelden zijn "Ons Dossier", het populairste mobiele ECD (elektronisch cliëntendossier) van Nederland en "Ons Wondzorg" een nieuwere app die speciaal voor wondverpleegkundigen is gebouwd. Bij ons werk je niet elke maand aan een andere app of opdrachtgever maar help je mee aan het bouwen van goed onderhoudbare en toekomstbestendige applicaties waar je voor langere tijd echt je tanden in kan zetten.

Functievereisten

Uiteraard verwachten we dat je up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen binnen de Android SDK en bijbehorende libraries. Android gaat inmiddels al een tijdje mee, dus ervaring met oudere Androidtechnieken kan ook goed van pas komen. Aantoonbare werkervaring is wel belangrijk maar niet vereist.


Onze Android developers werken volledig in Kotlin en met bekende standaarden zoals Android Jetpack, Coroutines, Room/Realm/Retrofit/OkHttp, Git en Firebase. Nieuwe functionaliteiten worden met behulp van unidirectionele architecturen en Jetpack Compose gebouwd.


We zoeken niet (!) iemand die een lijst van voorschotelde GitHub issues oplost. Wel komen we graag in contact met iemand met een sterk gevoel van eigenaarschap. Iemand die kennis wil opdoen en wil meedenken over onze producten en apps, niet bang is om in contact te komen met echte gebruikers en zorgorganisaties, en samen met ons en andere teams wil werken aan de volgende generatie van mobiele applicaties binnen de zorg.


Heb jij daarnaast ook een sterke mening over hoe we onze mobiele apps "slimmer" kunnen bouwen en deployen? Heb je een mening over het gebruik van webcomponenten of Kotlin Multiplatform? Of heb je ervaring met het bouwen van complexe en dynamische user interfaces? Dan scoor je zeker bonuspunten!

Aanbod

Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als Software Engineer:  


  • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
  • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
  • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.  

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Je zal onderdeel worden van de "Mobile Tribe", een groep van mobiele developers (Android/iOS/Hybrid) binnen Nedap Healthcare die de adoptie en ontwikkeling van mobiele workflows wil bevorderen binnen Nedap Healthcare en de zorg. Hierin worden ze ondersteund door mobiele UX’ers. Het is een internationaal team en de voertaal is Engels. Daarnaast krijg je de kans om samen te werken met de andere teams binnen Nedap Healthcare.


Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111