HR Business Partner

Nedap is op zoek naar een HR Business Partner


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-10-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als HR Business Partner bij Nedap ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de HR strategie voor de marktgroep Security Management. De marktgroep Security Management ontwikkelt systemen voor toegangscontrole en beveiliging voor bedrijven en instellingen wereldwijd. Voorbeelden van klanten zijn Airbus, Unilever, Schiphol, Volkswagen, HSBC en grote overheidsinstanties wereldwijd. Op dit moment staat deze marktgroep aan de vooravond van een interne transitie. Dit heeft onder andere effect op organisatiestructuur, manier van werken, leiderschap en natuurlijk ook voor het individu.  


Er is op verschillende vlakken ruimte om te professionaliseren, waaronder de employee journey en experience van onze collega's. Van hoe iemand bij Nedap Security Management zijn eerste stappen zet, tot hoe hij of zij zich kan doorontwikkelen binnen de groep. Maar ook borgen dat iemand tevreden de organisatie kan verlaten voor een nieuw avontuur. Daarnaast ligt er een veranderopgave binnen de marktgroep Security Management. 


Verantwoordelijkheden die bij deze rol horen zijn: 


 • Sparringpartner van de managing directors, captains en medewerkers van de marktgroep Security Management over hoe verdere groei en ontwikkeling wordt gerealiseerd en op het gebied van HR gerelateerde vraagstukken; 
 • Het ontwikkelen en uitvoeren van de HR-strategie en strategische prioriteiten samen met de marktgroep en/of andere HR Business Partners met als gedachtengoed onze visie op mensen, cultuur en leiderschap. Daarbij kijk, luister en anticipeer je binnen deze marktgroep, om datgene te doen wat mensen helpt hun werk goed te doen;
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van HR-activiteiten en vertaalt dit vervolgens naar de medewerkers en captains in jouw marktgroep en teams; 
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de managing director en captains over HR gerelateerde zaken.

Functievereisten

Je bent een daadkrachtige en overtuigende HR Business partner die sterk in zijn/haar schoenen staat om zo de captains en managing director (daarmee indirect de medewerkers) mee te nemen in de verandering die ze in zijn gegaan. Je houdt van veel afwisseling en kunt snel schakelen. Als HR Business Partner wil je zoveel mogelijk van je business weten om de juiste toegevoegde waarde te kunnen leveren. Je bent kritisch, nieuwsgierig, neemt initiatieven, kunt goed observeren, en je durft de discussie aan te gaan over HR-gerelateerde onderwerpen. 


 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Human Resource Management; 
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol; 
 • In staat om te gaan met organisatie die in verandering is; 
 • Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

Aanbod

Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Waar jij op kunt rekenen in de rol van HR Business Partner: 


 • Een salaris tussen de €3.886,- en €5.374,- euro per maand (Schaal 9) o.b.v. 38 uur; 
 • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling.
 • Jij bepaalt de werk-privébalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt. 
 • Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Wij kennen geen vast ontwikkelbudget. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet, waarin we samen met jou naar je potentieel kijken en hoe we dit verder kunnen ontplooien. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Als HR Business Partner maak je deel uit van het HR Business Partner-team, dat bestaat uit drie andere HR Business Partners met elk hun eigen marktgroep, een HR-medewerker die de HR Business Partners administratief en met advies ondersteunt, en een HR-medewerker die onze HR-systemen beheert en verder ontwikkelt. Je zult ook nauw samenwerken met andere HR-expertises, namelijk Recruitment en People Development. Bovendien werk je intensief samen met de Marktgroep Security Management.


Over Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 900 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111