Technology Partner Manager

Nedap is op zoek naar een Technology Partner Manager


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging? Ben jij in staat ons marktaandeel verder uit te bouwen, door het activeren van partnerships en succesvol realiseren en afsluiten van nieuwe samenwerkingsverbanden? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou. Nedap Identification Systems is namelijk op zoek naar een Technical Partner Manager.


Als Technology Partner Manager binnen Nedap Identification Systems ben je de drijvende kracht voor het verbeteren van onze relaties met technology partners waar we op wereldwijde schaal mee samenwerken. Hierbij gaat het om product managers en sales verantwoordelijken voor access control platformen. Daar waar de eerste lijn relatie veelal door jouw collega’s wordt onderhouden, zorg jij ervoor dat er structureel aandacht is om het succes dat door deze relaties ontstaat zo groot mogelijk te maken.

Functievereisten

Je wordt enthousiast van bovenstaande omschrijving, en kan niet wachten om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Jij bent actie- en resultaatgericht en commercie is jouw tweede natuur. Je bent niet bang om buiten jouw comfortzone te stappen om een deal binnen te halen en je hebt je de ambitie om je verder te ontwikkelen in de toekomst. Verder beschik jij over de volgende kenmerken:


  • Hbo- of wo-niveau, richting Business Administration of aanverwante opleiding;
  • Minimaal 5 jaar in een soortgelijke functie binnen een IT omgeving;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • Bereidheid om internationaal te reizen.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.


Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

In Europa maak je deel uit van het commerciële team die openstaan voor jouw inzichten en waar je tegelijkertijd qua producten, markt en sales aanpak veel van zal leren. Daarnaast zal je in deze rol intensief samenwerken met collega’s van marketing, product management en technical operations. Door de korte lijnen zijn we in staat om onze klanten en partners adequaat te bedienen en onze groei voort te zetten.


Over Nedap Identification Systems

De bevolking in steden blijft groeien, en daarmee ook het aantal voertuigen. Leefbaarheid, veiligheid, bereikbaarheid en doorstroming worden belangrijke vraagstukken. Met onze technologie, die niet alleen voertuigen maar ook bestuurders op afstand herkent, zelfs bij hoge snelheden, zorgen wij voor een enorme verbetering van de doorstroming bij in- en uitgangen van parkeergebouwen, vliegvelden, bedrijventerreinen en steden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111