Software Developer

Nedap is op zoek naar een Software Developer


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ben jij een ervaren Software Developer met een passie voor (generative) AI? Wil je deel uitmaken van een snel veranderende, innovatieve omgeving en fungeren als de spil in het team dat werkt aan cutting-edge producten met een focus op generative AI? Dan hebben wij een toffe rol voor jou als Software Developer bij ons nieuwe team!


We zoeken een ontwikkelaar om toe te treden tot ons nieuwe team. Dit team werkt aan een product dat gebruikmaakt van generative AI-technologie om zorgverleners te ondersteunen bij logistieke processen.


Je voornaamste uitdaging is om samen met het team deze nieuwe technologieën om te zetten in een gebruiksvriendelijk en effectief product. Je zult samenwerken met onze UX designer/researcher, front-end developer en andere teamleden om snel prototypes te ontwikkelen. Daarbij zul je soms bereid moeten zijn om voor een snelle, testbare oplevering een minder elegante of schaalbare oplossing te accepteren. Op basis van gebruikerstests verbeteren we deze prototypes vervolgens iteratief. We zoeken iemand met ervaring in backend en API ontwikkeling die graag een stap verder gaat. We zoeken naar nieuwsgierigheid, probleemoplossend vermogen en de bereidheid om nieuwe technologieën te leren en te implementeren.


Afhankelijk van je ervaring is een combinatie met een meer leidinggevende rol binnen het nieuwe team ook een mogelijkheid.

Functievereisten

 • Sterke technische achtergrond, bij voorkeur in computer science of een gerelateerd veld.
 • Ervaring met werken in een Agile/Scrum-omgeving.
 • Interesse in AI-gedreven producten.
 • Ervaring met het snel creëeren van prototypes voor gebruikersonderzoek.
 • In staat om pragmatisch te denken en snel werkende, testbare producten op te leveren.
 • In staat om de vertaalslag te maken van prototype naar product.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Engels.
 • Ervaring met backend en API development is essentieel.
 • Aantoonbare ervaring met Python is een vereiste, en ervaring met Java of Kotlin is zeer gewenst.
 • Ervaring met andere talen die we gebruiken binnen Nedap Healthcare (Ruby, Elixir, TypeScript) is een pré.
 • Bekendheid met containerisatie (zoals Docker) is een pluspunt.
 • Kennis van machine learning libraries zoals TensorFlow, PyTorch, of vergelijkbare tools is een pré.
 • Nieuwsgierigheid, leergierigheid en de drive om je technische vaardigheden en kennis te verbeteren.

Aanbod

Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en we bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


 • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling;
 • Jij bepaalt de werk-privébalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt;
 • Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Wij kennen geen vast ontwikkelbudget. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet, waarin we samen met jou naar je potentieel kijken en hoe we dit verder kunnen ontplooien.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Jouw team is een multidisciplinair product team dat binnen de Data Science groep valt. Het team bestaat uit een UX-designer/researcher en software developers met verschillende specialisaties. Je zult from scratch een nieuw product gaan bouwen waarbij het team zelf verantwoordelijk is om met een iteratief, explorerend proces erachter te komen hoe je nieuwe technologieën als generative AI en conversational agents kunt inzetten om zorgmedewerkers te ondersteunen bij logistieke vraagstukken. Op de lange termijn zullen de ervaringen en inzichten die we met dit product opdoen de basis vormen voor de toepassing van deze geavanceerde technologieën in al onze producten. Je kunt jouw kennis ook breder binnen de Data Science groep inzetten en daarmee kun je naast het exploratieve werk ook bijdragen aan het verbeteren of uitbreiden van bestaande oplossingen.


Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111