Recruitment Manager

Nedap is op zoek naar een Recruitment Manager


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In de functie van Recruitment Manager speel je een essentiële rol binnen Nedap en fungeer je als de verbindende schakel tussen recruitment, HR en onze strategische doelstellingen. Terwijl je invulling geeft aan het aantrekken van talent op korte – en lange termijn, begeleid je de verandering naar een nieuw opgesteld HR operating model. Binnen het team zijn de expertisegebieden Employer Branding, Sourcing en Campus vertegenwoordigd. 


Als Recruitment Manager ben jij in staat om op een zodanige manier leiding te geven dat teamleden de ruimte ervaren om hun werk op een eigen, unieke manier uit te voeren, binnen de context van een gemeenschappelijk kader en een gedeelde richting. Verder voeg jij waarde toe, door de samenwerking met de brede HR organisatie, Communicatie en de Marktgroepen te versterken. Je voorziet ze van data en inzichten die leiden tot een perfecte canididate experience en een correcte onboarding van nieuwe medewerkers. 


Met wie heb je zoal van doen?


Je rapporteert aan de HR Manager. Naast jouw eigen team, werk je voornamelijk samen met de HR Business Partners en HR Operations. Het recruitment team wordt ondersteund door HR Operations.

Functievereisten

We zijn op zoek naar iemand die in staat is om het team te inspireren, te verbinden en zowel interne als externe relaties kan opbouwen om gezamenlijk nog succesvoller te worden. Met jouw gevoel voor ondernemerschap, je sensitieve karakter en een gezonde dosis perfectionisme weet jij jouw teamleden in hun kracht te zetten. Herken je je daarnaast in het volgende? 


  • Leidinggevende ervaring aan corporate recruiters;
  • Ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur ervaring binnen een corporate/inhouse omgeving en/of binnen een IT organisatie/branche;
  • Competenties als analytische vermogen, overzicht & heliktoperview, conceptueel denkvermogen en inlevingsvermogen;
  • Ervaring met data driven way of working & recruitment
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Waar jij op kunt rekenen in de rol van Recruitment Manager:


  • Een salaris van maximaal € 6.000 euro bruto per maand o.b.v. 38 uur, afhankelijk van relevante kennis en ervaring;
  • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling.
  • Jij bepaalt de werk-privébalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt.
  • Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Wij kennen geen vast ontwikkelbudget. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet, waarin we samen met jou naar je potentieel kijken en hoe we dit verder kunnen ontplooien.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Het team bestaat uit gedreven corperate (IT) recruiters, een campus recruiter, recruitment marketeer, talent sourcers en een employer branding specialist. Het team werkt hybride en maakt zelf afspraken met elkaar voor eventuele fysieke meetings.


Het recruitmentteam opereert als een integraal onderdeel van het HR-team. Dit team heeft recentelijk een transformatie ondergaan met de introductie van een nieuw HR Operating model en de daarbij horende rollen zoals HR business partners.


Het HR-team bestaat naast jouw team uit 3 HR Business Partners, People development specialisten, 3 HR Operations en een HR Manager. Het HR-team rapporteert aan de CCO, Rob Schuurman.


Ons internationale karakter en de mix van mensen en culturen maken ons uniek. Het is de kracht van de ideeën en de energie die vrijkomen als wij Technology for Life creëren. Technologie die mensen helpt gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk. We doen dat vanaf ons hoofdkantoor, Nedap Campus in Groenlo en vanuit 11 locaties over de hele wereld. Nedap werd opgericht in 1929 en is sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.


Over Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 900 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111