Projectlead Back Office

Nedap is op zoek naar Projectlead Back Office


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen Nedap Healthcare werken we met verschillende tribes en teams aan een gezamelijk doel om samen de zorg beter te maken, door mensen, kennis en technologie samen te brengen.


De Back Office tribe verzorgt het financiële en administratieve hart van de zorgorganisaties. In de kern is Back Office verantwoordelijk voor het registreren van cliënten, medewerkers, geleverde zorg, rapportages en financiële en administratieve koppelingen. De grootste applicatie binnen de tribe, Ons Administratie, werkt op een grote schaal, heeft een groot bereik en is tevens de data-bron voor veel andere applicaties binnen en buiten Nedap Healthcare. We hebben als doel om de steeds complexer wordende administratieve taken te versimpelen voor onze klanten, zodat de zorgadministratie efficiënter wordt en daarmee de levering van de zorg verbetert.


Als projectlead breng jij grotere projecten van onze tribe, die impact maken bij meerdere tribes tot een succesvolle implementatie. Dat doe je door te sturen op doelen en de scope van een project scherp te stellen, prioriteiten te stellen, en dit af te stemmen met verschillende disciplines en stakeholders binnen en buiten Nedap Healthcare. Als projectlead breng je de teamleden en/of verschillende disciplines bij elkaar, je faciliteert samenwerking en bevordert een gevoel van eenheid binnen de projectteams. Doordat projecten parallel aan elkaar kunnen lopen en over meerdere tribes en teams lopen, dien je het overzicht, de planning en coördinatie te kunnen waarborgen. Je hebt tevens diepgaande inhoudelijke kennis over deze projecten. Je begrijpt het domein en zorglandschap, en bent in staat om er zowel inhoudelijk over te discusseren als de bijbehorende visie en ambitie over te brengen om draagvlak te creëren. Ook treed je naar buiten voor deze projecten. Je haalt actief input op bij onze klanten, door ook fysiek op bezoek te gaan, en werkt samen met de bijbehorende overheidsinstanties en brancheverenigingen.

Functievereisten

Vereiste ervaring;


 • Ervaring met project management of een vergelijkbare rol in een agile omgeving;
 • Ervaring met het onderhouden van contacten met verschillende stakeholders;
 • Ervaring met het samenwerken met softwareontwikkelteams;
 • Vloeiend kunnen communiceren in het Nederlands en Engels.


Hiervoor zoeken we iemand die;


 • Domeinkennis rondom de financiële en administratieve zorgprocessen en het Nederlandse zorglandschap bezit, of bereid is dit tot zich te nemen.
 • In staat om zelfstandig structuur te houden, aanstuurt om een project in kleine iteraties op te leveren en de volledige coördinatie op zich kan nemen.
 • Projectdoelen kan definiëren en aanscherpen
 • Een doorzetter is bij tegenslagen
 • Sociaal is, zowel stuurt op de doelen van het project als luistert naar de andere belangen in de organisatie.
 • Een eigen plan nastreeft, maar open staat voor discussie en andere ideeën
 • Bereid is om ook op pad te gaan; zowel af en toe naar kantoor als dat je naar buiten treed voor je projecten.
 • Klantcontact voor de projecten stimuleert binnen Nedap Healthcare
 • De visie van Nedap Healthcare en het project kunt overbrengen en hier draagvlak voor kan creëren, zowel intern naar verschillende disciplines als extern richting o.a. klanten en de overheid.
 • Actief meewerkt in de communicatiestrategie voor je projecten

Aanbod

Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en we bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


 • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling;
 • Jij bepaalt de werk-privébalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt;
 • Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Wij kennen geen vast ontwikkelbudget. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet, waarin we samen met jou naar je potentieel kijken en hoe we dit verder kunnen ontplooien.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Je zult worden opgenomen in een jong en dynamische tribe dat voornamelijk werkt aan het product 'Ons Administratie', binnen de Back Office tribe van Nedap Healthcare. De tribe bestaat uit 4 teams; drie domein teams met elk een domein-focus en een platform team dat zich bezig houd met de techniek van onze producten. Je zult vooral nauw samenwerken met de domein teams, afhankelijk van de projecten zul je dichter bij bepaalde teams gaan staan. Onze teams bestaan voornamelijk uit developers, aangevuld met UX'ers, product owners, een security engineer, quality engineer en tribe lead, en na het vullen van deze vacature ook een projectlead. Naast de tribe willen we een guild oprichten met de andere projectleads van Nedap Healthcare, om onderling kennis en ervaringen te kunnen delen.


De tribe werkt grotendeels hybride; zowel vanuit ons mooie groene kantoor in Groenlo, als remote. De faciliteiten om hybride te werken zijn erg goed. Op kantoor zitten we gezellig bij elkaar, en lopen we graag een rondje in de lunchpauze. Als projectlead is het wel fijn om regelmatig op kantoor te kunnen samenwerken en face-to-face contacten te leggen, zowel binnen als buiten de tribe. Ook zul je af en toe op pad gaan om klanten te bezoeken of externe overleggen bij te wonen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111