Lead People & Leadership Development

Nedap is op zoek naar iemand voor de functie Lead People & Leadership Development


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Om Technology for Life te blijven ontwikkelen is leren belangrijk. Bij Nedap verwachten wij van iedere medewerker Take Lead in je eigen werk en je persoonlijke ontwikkeling. Als Nedap vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker de ruimte heeft en voelt om aan deze persoonlijke ontwikkeling te werken. HR, specifieke People Development, heeft hierin een belangrijk rol.


In deze rol ben je verantwoordelijk voor het People Development team en fungeer je als een expert in leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Je wordt een belangrijke gesprekspartner voor organisatiebrede leiderschapsvraagstukken op nationaal en internationaal niveau. 


Met wie heb je zoal van doen?


Je werkt nauw samen met de HR Manager, HR Business Partners, captains, marktgroepleiders en de Directie. 


De top 3 verantwoordelijkheden in je rol:


 • People Development Team: Je leidt en ontwikkelt het People Development team, waarbij je je richt op performance en ontwikkeling, en tegelijkertijd ligt er een veranderopgave waar je werkt aan het herpositioneren van het team en het opzetten van een leerhuis en leerprogramma.
 • Expert in Leiderschap: Je wordt de go-to expert op het gebied van leiderschap en leiderschapsontwikkeling, wat een strategische prioriteit is voor Nedap. Je adviseert de organisatie bij het nemen van stappen op dit gebied en bent betrokken bij leiderschapsvraagstukken op verschillende niveaus.
 • HR Teamlid: Als Lead People & Leadership Development maak je deel uit van het HR Alignment team en werk je samen met HR Business Partners, Recruitment Manager, HR Manager aan het vormgeven en realiseren van de strategische HR agenda.

Functievereisten

Aan de toekomst van leiderschap wordt nu gewerkt. Dat past bij jou. Jij bent altijd in sterke verbinding met je stakeholders om ze mee te nemen in het verhaal van leiderschap. Daardoor weet je draagplak te krijgen voor je plannen, die graag tot werkelijkheid brengt. Je bent een resultaatgerichte en empathische leider, gericht op samenwerking.  


Herken je je daarnaast in het volgende?


 • Minimaal een afgeronde HBO en/of academische opleiding.
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare rol, bijvoorbeeld in een MD-functie of als leiderschapsontwikkelingsadviseur.
 • Leidinggevende ervaring.
 • Actuele kennis en visie op leiderschaps- en managementontwikkeling.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.  


Waar jij op kunt rekenen in de rol van Lead People & Leadership Development:


 • Een salaris van maximaal € 6.000 euro bruto per maand o.b.v. 38 uur, afhankelijk van relevante kennis en ervaring;
 • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling;
 • Jij bepaalt de werk-privébalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt;
 • Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Wij kennen geen vast ontwikkelbudget. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet, waarin we samen met jou naar je potentieel kijken en hoe we dit verder kunnen ontplooien.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Naast het HR team, maak je deel uit van een gedreven en divers team bij Nedap, waar samenwerking en verbinding centraal staan. Het People Development team bestaat uit een Learning & Development Specialist en een HR Operations Medewerker, die zich bezighouden met planning en organisatie. Daarnaast werk je nauw samen met een uitgebreid extern netwerk van experts en trainers. Het is aan jou om dit eventueel uit te breiden. 


Ons internationale karakter en de mix van mensen en culturen maken ons uniek. Het is de kracht van de ideeën en de energie die vrijkomen als wij Technology for Life creëren. Technologie die mensen helpt gelukkiger en succesvoller te zijn in hun werk. We doen dat vanaf ons hoofdkantoor, Nedap Campus in Groenlo en vanuit 11 locaties over de hele wereld. Nedap werd opgericht in 1929 en is sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.


Over Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 900 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111