Application Support Manager Milking Technology

Nedap is op zoek naar een Application Support Manager Milking Technology

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Application Support Manager Milking Technology ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en trainen van Dairy farming business partners bij installatie en het gebruik van onze producten. Hierbij ligt de focus op producten van onze MilkingControl en FarmControl. De MilkingControl-oplossingen bevatten slimme tools voor het monitoren en beheren van het melken, om het melkproces snel, efficiënt en op een zo vriendelijk mogelijke manier te laten verlopen. In combinatie met onze FarmControl-oplossingen is elke koe individueel te managen doordat deze met behulp van RFID (Radio Frequency Identification) wordt geïdentificeerd.


Deze support geef je zowel vanuit het Nedap hoofdkantoor in Groenlo, als op locatie bij business partners en eindgebruikers. De feedback weet je te vertalen naar concrete verbetervoorstellen richting Product Management en R&D. Ook ben je in staat om op basis van jouw bevindingen onze training en documentatie verder te optimaliseren. 

Functievereisten

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent servicegericht en klantvriendelijk. Je reist graag voor je werk en hebt besef van cultuurverschillen.


Daarnaast beschik je over:


  • HBO werk- en denkniveau met voorkeur in een technische of agrarische richting;
  • Goede beheersing van de Engelse taal (en bij voorkeur Nederlands en/of Duits);
  • Om onze markt te begrijpen heb je meerdere jaren ervaring in de melkveehouderij en melktechniek;
  • Je hebt (basis) IT kennis en/of staat open om dat te verbeteren.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 


Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Als Application Support Manager Milking Technology ben je onderdeel van het Technical Operations team. Dit team bestaat uit Application en Technical Support collega’s, waar je nauw mee samen werkt. Zij opereren vanaf het hoofdkantoor in Groenlo, maar ook vanuit andere delen van de wereld. Daarnaast trek je veel samen op met onze Key Account- en Business Development Managers.


Over Nedap Livestock Management

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111