Applied research engineer

Voor het technisch innovatieteam van Nedap Healthcare zijn zij op zoek naar een Applied-research-engineer met passie voor het ontwikkelen van nieuwe zorg-technologie.


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

We zoeken een teamlid met een brede interesse in nieuwe technologie. Een wetenschappelijke publicatie vertalen naar een werkend prototype is je niet vreemd en ook grotere systemen ben je in staat op de juiste manier te structureren. Daarbij weet je op het juiste moment te kiezen tussen technisch perfect en ad-hoc prototyping. Van een dag meelopen bij een zorginstelling krijg je inspiratie en energie.


Persoonlijke kenmerken:

 • pragmatisch; het doel is het verkrijgen van meer begrip van de toepassingsmogelijkheden en randvoorwaarden van nieuwe technologie.
 • nieuwsgierig; staat altijd open voor nieuwe onderwerpen, meetmethodes en technieken.
 • analytisch; harde wiskunde en/of natuurkunde is een handig hulpmiddel om vooruit te komen.
 • communicatief; deelt resultaten en inzichten enthousiast met collega's en maakt gebruik van hun expertise om eigen werk te ondersteunen en vice-versa.

Functievereisten

 • Minimaal 3 jaar werkervaring en/of gepromoveerd in een technisch vakgebied (bijv. Applied Physics, Electrical Engineering, Embedded Systems)
 • Ervaring met, of interesse in, hardware prototyping & signaalverwerking
 • Gedegen kennis van (embedded) software development en/of Python
 • Vloeiend in Nederlands en/of Engels
 • In staat om te werken vanuit onze campus in Groenlo

Aanbod

Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als Applied Research Engineer:  

 • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
 • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
 • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel; 

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Jouw team

Het technisch innovatieteam zoekt de grens op tussen recent ontwikkelde technologie en het vinden van een innovatieve zorgtoepassing met impact. We doen geen fundamenteel onderzoek, maar passen bestaande componenten op een innovatieve manier toe. Dit doen we kortcyclisch waarbij we snel van concept naar prototype gaan en in parallel de potentie bij zorgorganisaties te toetsen. Dit doen we multi-disciplinair met een team van machine learning engineers, electrotechnici, full-stack software-ontwikkelaars, technisch geneeskundigen en business developers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111