Test Engineer

Wil jij de laatste finishing touch op het gebied van kwaliteitscontrole van de ontwikkelde software aanbrengen en daarmee de producten die de boer verder helpen optimaliseren? Lees dan Nedap hun vacature voor Test Engineer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Nedap Livestock Management is wereldwijd marktleider in het automatiseren van stalprocessen op basis van elektronische dieridentificatie. Voor onze innovatieve automatiseringsoplossingen worden continu nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en gelanceerd. Onze smarttags meten diergedragingen zoals vreet- en herkauwtijden, dieractiviteit en tochtigheid. Onze procescomputers ontvangen en versturen deze data om zo de stalprocessen te automatiseren en de veehouder relevante dierinformatie te tonen.  


Als Test Engineer geef je invulling aan het testen van zowel hardware als firmware en software. Samen met het team ga je met de gevonden issues aan de slag en je bent pas tevreden als de kwaliteiten van onze producten gewaarborgd zijn. De systemen zijn complex, maar met jouw analytische vermogen weet jij hier je weg te vinden. 

Functievereisten

Jij staat stevig in je schoenen, weet anderen te overtuigen en werkt proactief, analytisch en nauwkeurig. Je bent als goede communicator op plezierige wijze zichtbaar binnen je team en de R&D-afdeling. Je overziet consequenties van wijzigingen en je kunt hoofd- en bijzaken moeiteloos van elkaar scheiden.


Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt enige jaren ervaring als Test Engineer, bij voorkeur in een embedded omgeving;
  • Je hebt een afgeronde hbo / wo opleiding;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
  • Kennis van test automatisering is een pre.


Jij bent 32-38 uur beschikbaar. Een hybride vorm van werken is mogelijk.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Livestock Management

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creƫren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.


Jouw team

Als Test Engineer bij Livestock Management kom je te werken in een inspirerende en internationale werkomgeving. Deze positie bevindt zich in het hart van het R&D team, waarbij je nauw samenwerkt met collega test engineers en developers. Je krijgt de kans het verschil te maken door zelf initiatief te nemen. Hierbij gaan we uit van veel eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111